Емилия показа уважение към загиналата Румяна като обикаля по участия с едно от най-провокативните й парчета

Емилия шокира вярната си агитка фенове с особена дързост по време на участие.

Любимата на Коко Динев сама признава по интервюта, че преди десетина години била смотана провинциалистка, която изгаряла от срам при провокации в заведенията. Днес обаче нещата са различни и това си пролича в едно от последните участия на Емилия, видя kliuki.bg.

Певицата, която с години кове имиджа си на Кралица на балата, изненада познавачи. На участие освен традиционното пеене на живо, Емилия подари на публиката песен на Румяна. Но да не си помислите, че е някое знаково парче като „Две очи разплакани” или „Камбаните звънят”?!

Нееееееее, майсторката на баладите нажежи страстите с „Чук-чук”!!! Емилия, която не си е позволила да запише нито една просташка песен в кариерата, знае как да накара подпийналите господа да хвърлят дрехи и задръжки по клубовете!

Певицата милее за естетика по корици и фотосесии и само сегиз-тогиз показва малко плът да зарадва феновете. Задръжките й обаче падат, когато трябва да накара тълпата в кръчмата да скъса синджира.

Нищо чудно по някое време да видим и Емилия как пее по участия „Панталона” на Румяна или класиката „Тез червени домати”. Засега ще се задоволим само с това: