Цеца се показа по бански – Глория е в пъти по-впечатляваща! (СНИМКИ)

Цеца се показа по бански – Глория е в пъти по-впечатляваща! (СНИМКИ)
5 (100%) 5 votes

Цеца си гълта коремчето, когато позира в изрязан бански за феновете

Цеца Ражнатович показа „УАУ” – форми по време на лятната си ваканция, но…пак не може да се мери с българската си посестрима!

„Майката на Сърбия” разпуска от работните си ангажименти при малкото си братче в Кипър. Там вдовицата на Аркан показа, че над четиридесет е доста по-гореща от времето, когато е напуснала родното си Жиоражда.

Цеца палува на плажа и в басейна на хотела – всеки път с различен бански! Благодарение на най-добрата козметика и добрия чичо доктор, певицата може да завърти главите на връстниците на децата си, видя kliuki.bg.

Цеца се показа по бански

Мамутът Мани ухажваше Ели в „Ледена епоха“ с: „Имаш страшна задница!“

Цеца се показа по бански
Цеца показа красиви крака и впечатляващо „деколте”. Дори мамутът Мани от „Ледената епоха” би останал безмълвен пред впечатляващата й „задница”. Певицата обаче си има мъъъъничък кусур!

Цеца си гълта коремчето, когато позира в изрязан бански за феновете Цеца Ражнатович показа „УАУ” – форми по време на лятната си ваканция, но...пак не може да се мери с българската си посестрима! „Майката на Сърбия” разпуска от работните си ангажименти при малкото си братче в Кипър. Там вдовицата на Аркан показа, че над четиридесет е доста по-гореща от времето, когато е напуснала родното си Жиоражда. Цеца палува на плажа и в басейна на хотела – всеки път с различен бански! Благодарение на най-добрата козметика и добрия чичо доктор, певицата може да завърти главите на връстниците на децата си, видя kliuki.bg. Цеца показа красиви крака и впечатляващо „деколте”. Дори мамутът Мани от „Ледената епоха” би останал безмълвен пред впечатляващата й „задница”. Певицата обаче си има мъъъъничък кусур! Двете деца и сладките изкушения са я наградили с коремче, което не се е повлияло от строги диети и фитнес, май. Цеца го гълта всеки като я доближи някой с фотоапарат, но резилът й не може да се скрие! Изкусителката загуби още веднъж пред българката Глория. Нашенката открай време е набедена, че копира жената на Аркан, но стана така, че Цеца трябва да я гони. Първо щерката на русенката - Симона показа по-добри вокални умения в сравнение с Анастастия Ражнатович. Второ Гло демонстрира фигура на девойка, без да се излага с фотошоп или гълтане на коремчето! Така че Цеца трябва да се притеснява – нищо че я наричат Божествената!

Или гълтаме коремчето, или го крием

ceca 3
Двете деца и сладките изкушения са я наградили с коремче, което не се е повлияло от строги диети и фитнес, май. Цеца го гълта всеки като я доближи някой с фотоапарат, но резилът й не може да се скрие!

Изкусителката загуби още веднъж пред българката Глория. Нашенката открай време е набедена, че копира жената на Аркан, но стана така, че Цеца трябва да я гони.

Първо щерката на русенката – Симона показа по-добри вокални умения в сравнение с Анастастия Ражнатович. Второ Гло демонстрира фигура на девойка, без да се излага с фотошоп или гълтане на коремчето! Така че Цеца трябва да се притеснява – нищо че я наричат Божествената!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цеца се показа по бански – Глория е в пъти по-впечатляваща! (СНИМКИ)”

 1. Саш

  авг. 19. 2014

  О, гръм и мълнии! Как може да сравнявате Жената-Секс с една студена кукла! Глория ако ще и всичките ребра да са и3вади, никога няма да стигне Цеца по привлекателност!

 2. Марио С

  авг. 21. 2014

  Само който не е виждал Цеца без фотошоп може да каже че е хубава.Видях я на живо два пъти и мога да ви кажа,че дори е грозновата-дълъг и крив нос,грозни силиконови джуки а тялото и е ужас

Добавете коментар