Глория плаче за своя Принц! (Публикува телефон и дава пари)

Глория плаче за своя Принц! (Публикува телефон и дава пари)
5 (100%) 3 votes

Глория загуби любимото си куче на плажа в Слънчев бряг – пусна апел във Фейсбук

Глория изплака болката си по загубено, буквално, любимо същество!

Винаги обраната и дисциплинирана в емоциите си певица изведнъж загуби контрол, видя kliuki.bg. Певицата се видя принудена да грабне клавиатурата, за да намери бърза връзка с почитатели и последователи. Вместо кадри по бански, от нови проекти или участия обаче, Глория шокира всички като пусна отчаяна молба във Фейсбук:

Глория публикува и лепи обяви, за да намери скъпия си Принц

Глория публикува и лепи обяви, за да намери скъпия си Принц

Примера й повтори дъщеря й Симона Загорова, която в момента е в Кърджали при баща си. Принц – сладкото бяло кученце не е просто домашен любимец, а истински член на семейството.

Принц, къде си?!

Принц, къде си?!

Глория си го отглежда като второ дете и е особено скъп сега, когато дъщеря й все по-малко се застоява до нея. Води го дори и на почивка – Принц се е загубил на плажа в Слънчев бряг и вече цяло денонощие не могат да го намерят.

Решителната Глория не губи време да се прави на недосегаема, а предприе отчаяна стъпка – публикува телефони и дори предложи щедро възнаграждение! Почитателите й я подкрепят поне морално в търсенето и се надяват любимката им скоро да ги зарадва с прекрасна новина!

Някои може да смятат, че Глория е просто Ледена кралица, която не желае да общува много-много с хора извън най-тесния си приятелски кръг, но са твърде далеч от истината.

Личи се по всичко, че певицата дълбоко страда за своя четириног приятел и не се срамува да го покаже като го търси чрез социални мрежи или разлепя обяви по стълбовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Глория плаче за своя Принц! (Публикува телефон и дава пари)”

 1. Саш

  авг. 19. 2014

  Нито е Кралица, нито е ледена…просто една самотна, комплексирана селянка само3абравила се от къде е тръгнала,! Това, че търси куче в мрежата не я прави по-добра!

 2. биби

  авг. 19. 2014

  ТРЯБВАШЕ ДА МУ СЛОЖИ ЧИП!

 3. Име (задължително)

  авг. 20. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар