Диляна Попова подлага бебето си на изпитание още преди раждането, което вбеси Асен Блатечки!

Хубавицата Диляна Попова рискува здравето на собственото си бебе. Манекенката в момента се пече здраво по гръцките плажове, както писа по-рано "Всеки ден". Това обаче е много вредно за бременни жени, тъй като слънчевите лъчи могат да увредят плода. На всичкото отгоре в Халкидики, където се намира актрисата, жегата била убийствена (около 40 градуса).

[caption id="attachment_323295" align="alignright" width="300"]Диляна Попова вбеси Асен Блатечки, рискувайки бебето им Диляна Попова вбеси Асен Блатечки, рискувайки бебето им[/caption]

Всичко това е вбесило Асен Блатечки, научи Kliuki.bg. Въпреки че въпросното бебе се явява пречка за неговия брак, популярният актьор нямал търпение да го види и гушне, понеже много обичал децата. Той се опитал да спре Диляна Попова да замине за Гърция, но тя му отговорила, че щом не иска да напусне жена си, няма право на глас относно бременността й.

Интересното в случая е, че Асен Блатечки, за когото това бебе не би трябвало да е толкова важно, тъй като вече има едно дете, се притеснява повече за здравето на бебето от самата Диляна Попова, която за пръв път ще стане майка след около месец. Слънцето може да доведе до преждевременно изтичане на водите, което може пък да бъде фатално. Дано да не се случи най-лошото с Диляна, както стана със Златка Димитрова наскоро.