Драма: Радина Кърджилова отново наранена?

Драма: Радина Кърджилова отново наранена?
5 (100%) 2 votes

Радина Кърджилова за пореден път показа, че не се чувства подходяща за този свят!

Красива и неразбрана – такава е Радина Кърджилова, за която днешният свят не е това, в което тя може и иска да се впише. Актрисата винаги се е отличавала от повечето хора на нейните години. Тя е толкова чувствителна, че всичко може да я вкара в депресия само за секунди. Още помним как не спря да плаче в „Къртицата“ и да създава драми около себе си. Това обаче е нейната същност и може би именно тя я прави така популярна и харесвана от хората.

Отново ли е наранена Радина Кърджилова?

Отново ли е наранена Радина Кърджилова?

Радина Кърджилова отново намекна, че е наранена от нещо или някого, когато написа във Фейсбук проникновени слова, видя Kliuki.bg. Тя сподели с почитателите си, че днес светът е пълен със завист, лъжи и интриги. Всичко било фалш, даже любовта вече не била истинска, а просто физическо удоволствие. Приятелството пък било общи интереси. Това е мнението на Радина за днешния свят.

Разбира се, тази нейна публикация бе възприета като поредната драма, която изпитва Кърджилова в своя живот. Дали Деян Донков отново я е наранил с нещо или просто хубавицата е осъзнала истината изведнъж, не е ясно. Жалкото обаче е, че сякаш изглежда напълно права…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар