Върховно унижение за Галена взриви интернет! Визията на певицата стана обект на огромна критика!

Жесток удар трябваше да понесе певицата Галена, която в интернет стана жертва на огромни подигравки от страна на потребители. Наскоро в социалната мрежа се завъртя снимка, която се превърна в кошмар за Галена. Докато за Преслава и другата красавица на фотото има само суперлативи, за Галена има унизителни подмятания. Най-жестоките обиди, които получи певицата, са сравнения с питбул и надуваема кукла, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_323419" align="alignright" width="300"]Ето я снимката, която донесе грандиозно унижение на Галена! Ето я снимката, която донесе грандиозно унижение на Галена![/caption]

Когато се появи в телевизионния ефир преди повече от 10 години, Галена носеше името Галя и действително изглеждаше леко по-различно, отколкото сега, но разликата не бе голяма. Всъщност фолк дивата винаги се е считала за една от най-привлекателните дами на този жанр. Затова тези подигравки идват доста шокиращо за нея. Наистина обаче на въпросната снимка Галена не е излязла особено добре.

Kliuki.bg остава на вас да прецените дали изпълнителката на "Тихо ми пази" заслужава чак сравнения с питбул или пък надуваема кукла. Както и да изглежда обаче, Галин твърди, че тя е единствена за него. Дали да му вярваме или не, можем да разберем, ако визията на Галена остане като на снимката завинаги.