Слави Трифонов показа човечност и прости на Тодор за скандала, който се разигра между тях!

Лошите отношения между Слави Трифонов и неговия татко са вече минало. Шоуменът е дал своята прошка на Тодор, съобщава ПИК, цитирайки в. "Ретро". Двамата от 4 години изобщо не си говорели, но наскоро Дългия минал с екипа си през село Тодорово, където живее баща му. Там двамата се видели за пръв път от 2010 година и си поприказвали за добрите стари времена.

[caption id="attachment_323429" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов сякаш се е променил за добро Слави Трифонов сякаш се е променил за добро[/caption]

Причината за големия скандал преди години е бил издаване на вътрешна информация от страна на Тодор за живота на Слави Трифонов. Както добре се знае, тв водещият много мрази да излага своя личен живот пред очите на хората и затова се ядосал жестоко на баща си, който пък скочил с оправданието, че може да говори за сина си каквото си иска. Така нито единият повече не звъннал на другия в продължение на 4 години.

Сега обаче всичко между тях отново е наред, а причината мнозина я откриват в Мартина Огнянова, която правела толкова щастлив Слави Трифонов, че той прощавал наред. Наскоро Дългия се извини на Лили Иванова и се сдобри и с нея, припомня Kliuki.bg.

"Прощавам ти... Знам, че не го направи нарочно." - са били думите на Слави Трифонов към татко му. Според някои слухове обаче Дългия решил да се помири с баша си, защото готвел сватба и не искал единият му родител да отсъства от най-важния ден в живота му.