Благой Георгиев изпитвал угризения за начина си на раздяла с Лияна!

След множеството провали в любовта, Благой Георгиев се сети за Лияна - жената, с която се отнесе може би най-зле от всички. Благо изпитвал угризения, че не е дал повече шанс на певицата. Преди години той измени с нея на съпругата си, която даже беше бременна. В последствие обаче се осъзна и се върна при семейството си, изоставяйки Лияна по брутален начин.

[caption id="attachment_323436" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев съсипа Лияна, Христина и Биляна Благой Георгиев съсипа Лияна, Христина и Биляна[/caption]

Днес обаче вече всичко изглежда различно. След като бракът му с Христина Витанова така или иначе пропадна, макар и няколко години по-късно, Благой Георгиев съжалил, че не е останал при Лияна, научи Kliuki.bg. Въпреки че двамата имаха не много дълга любовна афера, през тази пролет отново избухна слухът, че Благо и фолк дивата се виждат. Очевидно между тях има нещо специално, или пък просто химия, но със сигурност привличането е налице, но обстоятелствата не им позволиха за нещо по-дълготрайно.

Не Лияна обаче коства брака на Благой Георгиев, а Биляна Евгениева, с която футболистът се забавляваше по нощните заведения преди два месеца. Интересното е, че до която и жена да се докосне Благо, то тя излиза съсипана от връзката. Христина е най-потърпевша, но и Лияна има за какво да се оплачи. Биляна пък не успя да се омъжи за милионера Христо Сираков, който веднага развали годежа им.

В момента Благой Георгиев имал желание да се върне към Лияна, тъй като се озова сам, заради безобразните си авантюри. Певицата също е сама, но вече не иска и да чуе за Благо.