Марта Вачкова се фука: Грозното ми патенце стана прекрасен лебед! ФОТО

Марта Вачкова се фука: Грозното ми патенце стана прекрасен лебед! ФОТО
3.6 (71.43%) 7 votes

Марта Вачкова е била най-много чаровна, но едничката й дъщеря разцъфна и вече е истинска красавица

Марта Вачкова се хвали с единствената си дъщеря – малката Рада израстна, отслабна и се превърна в ефирно създание!

Актрисата, която цял живот води отчаяна битка с килограмите, има нов повод за гордост. Момиченцето й порасна и от пухкаво детенце – нейно пълно копие, се превърна в изящна тийнейджърка!

Щастливата майка публикува снимка на дъщеря си, която се забавлява в басейн. Девойката е въплъщение на всичко, което Марта Вачкова е искала да бъде, видя kliuki.bg.

Рада също носи бремето да е дете на популярен родител, но е отгледана като принцеса. Актрисата открай време работи на няколко места, осигурява на рожбата си скъпи дрехи, луксозни пътувания и образование.

Тийнейджърката обаче си заслужава всяко усилие – Рада добро и дисциплинирано дете. Освен тежката ежедневна програма, която има, дори през лятото, смуглата тийнейджърка се грижи за външния си вид.

Докато Марта Вачкова разчита на чар, широка усмивка и хумор, за да се харесва, Рада просто трябва да се появи.

Марта Вачкова се хвали с прекрасно дете

Рада на Марта Вачкова заприлича на русалка

Актрисата – телевизионерка, която още пази тайна какви са амбициите на дъщеря й, като нищо може да се надява и на професионална наследница. Рада, която е първа дружка на детето на Гала – Мари, от малка расте в медийните среди.

Рада на Марта Вачкова и Мари на Гала

Рада губеше навремето сравнението с приятелката й Мари

С атрактивна визия и отлично образование, като нищо ще се реализира добре на екран. Не е невъзможно тя да продължи артистичната професия в рода си и дори да направи по-успешни роли от Марта Вачкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар