Ирина Тенчева очакваше да я залеят с комплименти, когато се снима без грим, но уви!

Ирина Тенчева изтърпя жесток удар по суетата си.

Втората жена на продуцента Иван до скоро имаше непоклатимо самочувствие. Нито хорските приказки, нито ругатните на пуританките или интервютата на Вихра можеха да попречат да демонстрира железни нерви.

Самоувереността на Ирина Тенчева си личи по всичко, а и има защо – тя е образована, реализирана и обожавана от един успешен млад мъж. Като добавим към това висок стандарт на живот и непрекъснати комплименти за външния й вид, ясно е защо си демонстрира такава самоувереност.

Телевизионерката дори рискува да се покаже без грим, видя kliuki.bg. Това обаче се оказа голяма грешка! Мигом засипаха Ирина Тенчева с коментарите, че гримът правел чудеса, да не се показвала като неоправено легло и дори че ЕГН-то й личало.

[caption id="attachment_323497" align="aligncenter" width="225"]Ирина Тенчева се показа без грим! Помощ, фешън-полиция! Извикайте гримьор за Ирина Тенчева![/caption]

За капак злобари показаха снимки на бившата й съперница - Вихра без грим – тя изглежда като невинно девойче, докато настоящата половинка на Иван го докарва на подпухнала лелка.

[caption id="attachment_323498" align="aligncenter" width="300"]Вихра грее и без да я обслужва милионер! Вихра грее и без да я обслужва милионер![/caption]

„Щедри” души обаче „успокояват” Ирина Тенчева. „Жена се пробва сутрин – да я видиш как изглежда след сън. Мъж – като се напие. Да си покаже магариите в неадекватно състояние!”. Като имаме предвид славното минало на наш Ваньо и снимката на любимата му – и той, и Ирина Тенчава са си намерили „еша”.