Лолита Ричи е само на шестнадесет, но се смята за жена-вамп и се кълне, че визията й е дело на майката – природа

Лолита Ричи се прочу като поредната Жива кукла Барби.

Тя обаче предизвика скандал равен само този, който роди сънародницата й Валерия Лукянова. Причината е проста - тя е едва на 16 г., а изглежда като нереално същество.

Родена е в Киев, Украйна и се гордее с талия, която е едва 50 см. Вярно, Лолита Ричи, но се кълне, че няма пластични операции и не мами с Фотошоп, научи kliuki.bg. Дори откровеничи по интервюта, че пищният й бюст е съвсем естествен и понякога носи специален сутиен да го повдигне.

Лолита Ричи не страда от излишна скромност – хвали се със страхотна фигура, която освен всичко друго не тормози с диети. Яде каквото Бог дал в хладилника – от тлъста наденица до плод. Лолита Ричи плаши като Жива Барби Майка й е актриса и покрай нея се сдобила с куп лещи, грим и перуки. Не се страхувала от конкуренцията на останалите живи Барбита. Дори се прави на ударена – ни била чувала за Валерия Лукянова. Имала визия-мечта и била жена-вамп, философства шестнадесетгодишната Лолита Ричи. Лолита Ричи плаши като Жива Барби Майка й не само я подкрепя в лудостта, но и се е превърнала в личен фотограф на госпожицата. Ученичката се харесва страшно, а нея я ухажвали всички. Обаче има мъничък проблем, тъй като не може да си хареса момче. lolita_ricci 3 Лолита Ричи плаши като Жива Барби Хбавото при Лолита Ричи е, че за разлика от Валерия поне не твърди, че е от извънземен произход.