Ice Bucket Challenge: Галена се разписа първа в Пайнер! (ФОТО/ ВИДЕО)

Ice Bucket Challenge: Галена се разписа първа в Пайнер! (ФОТО/ ВИДЕО)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ice Bucket Challenge – докосна и чалгата ни, но ефектът беше обратен

Ice Bucket Challenge – инициативата побърка къде що има публична персона. Не е изненада, че и родните звезди се включиха. Беше въпрос на време и някой от чалгата да го направи. А че това беше Галена – си е направо в реда на нещата!

Щурата любима на Гальо Вафлата първа от музикалната си компания се обля с ледена вода. Естествено, похвали се и във Фейсбук, че вече е опитала вкуса на Ice Bucket Challenge, видя kliuki.bg.
Ice Bucket Challenge_galena
За Галена това е било поредното щуро изживяване по кръчмите и май няма нищо общо с благотворителността, така като гледаме. Може би точно това предизвика гнева дори и на феновете.

Половината може й да са ръкопляскали на груповата й щуротия, но пък останалата част реагират доста остро. Някои я наричат с епитети, които не говорят добре за интелекта й. Други философски обобщават „Видяла жабата, че подковават вола…”, трети пък я наказаха с жесток колаж:

Тъжната истина...

Тъжната истина…

Дано в цялата лудост наистина е имало нещо повече от пиянска щуротия. Иначе Галена очевидно се забавлява. Вижте как любимката на масите не отказа своят Ice Bucket Challenge във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ice Bucket Challenge: Галена се разписа първа в Пайнер! (ФОТО/ ВИДЕО)”

  1. кети

    авг. 21. 2014

    И защо трябва да се заливат с ледена вода. Тихо и кротко могат да дадат пари за благотворителност и без циркаджииски номера

Добавете коментар