Андреа се показа без фотошоп и капка фалш – не е била така нежна от ученичка!

Андреа изненада почитетелите си с решение да се покаже „неглиже”.

Певицата, която обожава да флиртува с камерите, лесно може да бъде видяна с изрязано деколте, бельо или бански, но почти никога - „натюр”.

Преди дни обаче, в чест на отиващото си лято, Андреа изпрати въздушна целувка от дома си. Пред камерата блондинката позира така както я виждат малцина (или както Кубрат Пулев я целува сутрин) – естествена, с чиста кожа и без капка грим.

Андреа дори не се е маскирала с фотошоп и заслужава комплимент от kliuki.bg – не сме я виждали по-красива!

[caption id="attachment_323523" align="aligncenter" width="291"]Андреа се снима без грим Андреа без грим?! Ами представете си нежна, шестнадесетгодишна ученичка![/caption]

Певицата, която е синоним на провокация и страст, показа своя непозната страна. Така нежна и невинна сигурно е изглеждала преди десет години като ученичка. След това покрай моделството се изкуши от ултра количество перхидрол, силикон и тежък грим.

Явно и на Андреа й е дошло времето да осъзнае, че естествена е най-красива. Почитателите й от различни страни сипят до снимката комплименти на родните си езици, които съвсем не са преувеличени!

Мнозина нейни посестрими рискуваха също да се покажат с визия „натюр” и вече са се убедили, че това е печелившата карта! Любимата ни руса амбиция като нищо ще зареже грима и ще се „цапа” само когато е на сцена или снима клипове! Но няма да има недоволни! Всички единодушно одобриха лицето на Андреа, когато е „без подобрения”. Андреа изненада без грим – по-красива не е била! (ФОТО)