Николета Лозанова остана трогната от подарък за малката Никол Божинова!

Хубавицата Николета Лозанова имаше поредния повод да се разтрепери от вълнение заради своята щерка Никол. Детето получи невероятен подарък от свой почитател. Той представлява колаж на снимки на Никол с баща й и самостоятелни нейни, а най-уникалното е едно сърце в средата. Действително се е получило много добре и идеята е реализирана отлично, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_323534" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова и малката Никол Николета Лозанова и малката Никол[/caption]

Николета Лозанова, разбира се, е трогната от подаръка и просто остана без думи. Затова даде на администраторът на страницата на Никол да благодари за подаръка. Бившата плеймейтка просто нямаше сили от вълнение. Колажът обаче много й е харесал, разбра нашият екип. Все пак там са изобразени двамата й любими човека на света.

Никол Божинова е невероятен сладур и това се доказва всеки ден. Детенцето е взело най-хубавите черти от родителите си. Въпреки че Николета Лозанова и Валери се водят за много красиви, нищо чудно един ден да видим Никол като по-красива от тях. Именно за това загатва в момента момиченцето.

Вижте невероятния колаж, който остави без думи Николета Лозанова. Със сигурност е изключително сладък и мил подарък за Никол и цялото й семейство.

[caption id="attachment_323538" align="alignnone" width="300"]Уникалният подарък, който трогна Николета Лозанова! Уникалният подарък, който трогна Николета Лозанова![/caption]