Лияна не успя да стане дълготрайната любима на Павел Чернев!

Истината за отношенията на Лияна и Павел Чернев започва да се изяснява. През януари двамата бяха много близки и дори се счита, че се е е стигнало до любовна авантюра между тях. Политикът беше луд по певицата и това се видя ясно във "ВИП Брадър". Той обаче е направил една груба грешка, която му е коствала всичко в тази любов.

[caption id="attachment_323545" align="alignright" width="300"]Павел Чернев отблъснал Лияна Павел Чернев отблъснал Лияна[/caption]

В момента, в който Лияна и Чернев станали близки и физически, той започнал да се държи собственически с певицата и да я приема за свое гадже, научи Kliuki.bg. Нещо, което Лияна не считала, че трябва да е така. Въпреки че повечето жени приемат началото на една връзка именно от този миг между двамата души, Лияна считала, че физическите отношения не определят любовта, още по-малко пък наличие на връзка.

Павел Чернев спрял да води Лияна по скъпи заведения и много бързо се преориентирал към поведение, присъщо за една дълга и сериозна любов. Може би той е искал точно такава, но поведението му отблъснало фолк дивата. Тя нямала намерения за толкова бързо развиващи се отношения, дори не била наясно със себе си дали изобщо иска Павел Чернев за сериозна любов. Виждайки неговия ентусиазъм обаче, решила, че е по-добре да не го залъгва и прекратила всичко между тях.