Антония Петрова застрашава най-голямото щастие на Мария Шарапова!

Красавицата Антония Петрова си пада по тенисиста Григор Димитров. Това научи Kliuki.bg от свой източник. Гришо привличал много Тоца и макар че е с няколко години по-млад от нея, Мис България 2009 нямала нищо против да бъде по-близка със спортиста.

Това се явява поредна заплаха за Мария Шарапова. Рускинята обаче вече е свикнала нейният възлюбен да бъде обект на огромно внимание и женско желание. Само в България почти всички жени от 18 до 40-годишна възраст са готови да се отдадат на българския тенисист. Антония Петрова влиза в това число, но едва ли би направила нещо, поне на този етап. Както се знае, Тоца е щастливо омъжена.

[caption id="attachment_323552" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова заплашва Мария Шарапова с желанието си към Григор Димитров Антония Петрова заплашва Мария Шарапова с желанието си към Григор Димитров[/caption]

Чарът на Гришо обаче е способен да развали всеки брак, считат мнозина. Ако не друго, то е сигурно, че Мария Шарапова е заплашвана всеки ден да изгуби своя любим. Историята със Серина Уилямс още се помни, но тогава заплаха нямаше, а по-скоро скандал между американката и рускинята.

В крайна сметка има надежди за Антония Петрова, защото изглежда, че Григор Димитров си пада по блондинки. Засега обаче любовта му с Шарапова е толкова здрава, че за други жени не си и помисля.