Катерина Евро може да е плесната през устата непоправима купонджийка, но на сватбата си е била просто нежна влюбена младоженка

Катерина Евро изненадва всички на сватбената си фотография!

Непоправимата купонджийка, която по съвместителство се издържа като актриса и водеща отдавна е легенда сред бохемите на Нощна София. Хората я разпознават заради характерния говор, смях, мръснишки вицове и диви купони.

Освен кралица в кухнята, Катерина Евро е много страстна и всеотдайна, когато обича. Тя загуби съпруга си и това я беляза завинаги – сега просто копнее да гледа внуци и да се радва на щастието на сина си. Щурата купонджийка е една от малкото, които винаги е твърдяла, че се е омъжила за Голямата любов. Заради въпросния Жорж едва не рискува ролята на живота си, научи kliuki.bg.

Докато снима „Оркестър без име” Катерина Евро преживява истинска драма, докато се върне при любимия. По-възрастните й колеги я тешат и може би са си мислили, че това е просто лудост.

Когато се прибират в столицата обаче, шеметната красавица ги опровергава. Катерина Евро се омъжва за своя избраник, без да й пука за одумките, че взима разведен мъж.

[caption id="attachment_323602" align="aligncenter" width="300"]Катерина Евро сияе от любов Рейчъл Уорд ли?! Катерина Евро би била невероятна Меги в "Птиците умират сами"[/caption]

На страницата си във Фейсбук актрисата публикува снимка от сватбения си ден. От нея си личи, че Катерина Евро е била прекрасна, влюбена и...нетрадиционна булка. Вместо типичното бяло, актрисата е като оживяла Меги от „Птиците умират сами”.

С рокля в цвят „пепел от рози” и цветя в косите, вместо було, Катерина Евро просто сияе в най-романтичния ден от живота си.