Николай Бареков не пропусна възможността да предизвика голямата си слабост Бойко и дясната му ръка

Николай Бареков не пропусна възможността да блесне в социалните мрежи за пореден път.

Като се разписа в инициативата Ice Bucket Challenge самообявилият се за бъдещ премиер се закачи с голямата си слабост – Бойко Борисов и вечното му „вице”, видя kliuki.bg.

Николай Бареков и тази предизборна седмица не забрави да се изяви зрелищно в мрежата. Явно вече не върви да показва само мускули и фитнес, видяхме вече тайното му бебе и накрая дойде ред на забавленията му с порастналия син.

Докато двамата разпускат на закрит басейн, Николай Бареков не забравя мисията си да трови нервите на любимия си бивш премиер. В традициите на Ice Bucket Challenge, преквалифицираният в политик журналист се окъпа с ледена вода и дари средства. След това, вместо трима, си избра да предизвика двама. Николай Бареков къпе с ледена вода сина си За разлика от американците, които събират пари за проучване болестта Амиотрофична латерална склероза (АЛС), той предпочете да даде парите си за кв. Аспарухово, който пострада във Варна.

Бившата му служителка Алина Дуарте, го предизвика преди ден, но Николай Бареко предпочете да вземе душ заради сина си (май само за да нарече Борисов и Цветан Цветанов „двама от най-богатите мъже в държавата”).

[caption id="attachment_323656" align="aligncenter" width="300"]Николай Бареков удари Ice Bucket Chalenge Всичко, за да имаме медиен интерес и да заковем врага![/caption]

Вероятността Бойко да зареже риболова и милите предизборни срещи, за да реагира с чувство за хумор на провокацията, е нищожна. Както се казва – сам Путин се опъна на неговия Ice Bucket Challenge. Поне ни остава забавлението да гледаме как го прави Николай Бареков: