Лоши новини за Емануела! Не стига, че я копират, а и й взеха красотата!

Емануела е детронирана от първото място по красота в "Ара мюзик". Години наред това беше певицата, която слагаше в малкия си джоб всички от музикалната компания, но нищо не е вечно. С годините човек трудно се бори. Емануела прехвръли 30-те и макар това да не й пречи да бие все още по визия доста от колежките си, с младата 23-годишна Дебора е изключително тежко да се пребори една жена.

[caption id="attachment_323680" align="aligncenter" width="300"]Дебора пое щафетата от Емануела в класацията за красота в "Ара мюзик" Дебора (вдясно) пое щафетата от Емануела (вляво) в класацията за красота в "Ара мюзик"[/caption]

Всъщност Емануела и Дебора са в неофициален конфликт от доста време. По-опитната фолк дива обяви навремето, че младата й колежка я копира в тоалетите си. Според слуховете обаче Емануела само си е търсила повод да нападне Дебора, тъй като не й се харесвало, че се е появила толкова красива изпълнителка в "Ара мюзик", която откровено я конкурира с визията си.

[caption id="attachment_323682" align="aligncenter" width="300"]Всъщност приликата между двете съществува Всъщност приликата между двете съществува[/caption]

За последно Дебора озари обществеността с красотата си на конкурса "Мис Галакси" в Пловдив, където връчи наградата на победителката. Емануела пък не спира с участията си из цялата страна, въпреки че очаква бебе.

[caption id="attachment_323685" align="aligncenter" width="300"]Ето този тоалет предизвика много голям конфликт между двете красавици на "Ара мюзик" Ето този тоалет предизвика много голям конфликт между двете красавици на "Ара мюзик"[/caption]

Все пак по слава и качество на песните Дебора има още много да наваксва, докато достигне Емануела. И не е ясно дали някога ще я стигне. Красотата на Дебора обаче е просто неотразима.

[caption id="attachment_323686" align="aligncenter" width="300"]Дебора (вляво) и Емануела (вдясно) Дебора (вляво) и Емануела (вдясно)[/caption] Надяваме се, че колажите, които Kliuki.bg изготви за вас, са ви били от полза да прецените коя измежду Емануела и Дебора е по-красивата. А за финал ви предлагаме и по един видеоклип на всяка от певиците.