Николета Лозанова мина границата! Облече Никол като възрастна!

Вече е направо смешно това, което Николета Лозанова прави със своето момиченце. Красивата съпруга на Валери от ден на ден се опитва преждевременно да застари малката Никол. Този път обаче гаврата е жестока, защото 2-годишното детенце е облечено в бански с горница, присъщ за момичета от 12-13 години нагоре, видя Kliuki.bg. Не е ясно защо Николета толкова много иска да превърне щерка си в свое копие толкова бързо. Ясно е, че един ден най-вероятно Божинова ще се превърне в Ниолета номер 2 и по визия, и по маниери, но сега все още е само едно бебе.

[caption id="attachment_323696" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова не спира да се гаври с малката Никол Николета Лозанова не спира да се гаври с малката Никол[/caption]

Да, Лозанова е любяща майка и много обича детенцето си, но в опитите си да се хареса на обществеността и да си прави реклама всеки един ден, тя превръща Никол в неволна жертва. Просто не може толкова малко момиченце да се облича така. Цялата ситуация може да се оприличи на истинска подигравка.

Всъщност обаче Николета Лозанова от доста отдавна превърна щерка си в своя играчка. Бившата плеймейтка направи на детето Фейсбук профил, където пише от негово име, което изглежда изключително нелепо.

Вижте Никол Божинова по бански!

Nikol-banski