Странната двойка на Мари яи Силвестър май се разделя за втори път, може би завинаги, очаквяа ги развод!

След като преди година си измениха взаимно, разделиха се и после пак се събраха, сега всичко е на път да приключи, пишат и от изданието "Всеки ден". Тогава Мария призна публично, че съпругът й е имал връзка с друга жена, заради която се разделили преди време. Той също оповести, че и Мария е била с друг за кратко. Въпреки че и двамата са много екстравагантни и определено щури, след 12 години брак явно болката от липсата на вярност не е била преодоляна, двамата имат и голям син.

[caption id="attachment_323707" align="aligncenter" width="300"]Семейство Силвестър са в развод Семейство Силвестър са в развод[/caption]

Мария и Силвестър, според запознати, вече не живеели заедно, но били обяснили ситуацията на сина си и разбирал и двамата. Преди година Мария по-често от мъжа си си позволи в ефир да говори за проблемите с брака им, но тогава каза, че всичко лошо е минало и гледат само напред, били щастливи заедно. Но както казват близки на двойката, всеки път при проблем помежду им старите рани излизали наяве и болката пак се връщала, научи Kliuki.bg. Затова решили да се разделят завинаги по взайнмо съгласие, като Мария ще запази и фамилия си, заради факта, че така е известна в медийното пространство и е добре за професията й.