Йорданка Христова във "Вип Брадър", родната ни знаменитост може би ще бъде гост-участник в следващия сезон на шоуто!

Една от възможните звезди, която се обсъжда за "ВИП Брадър", е Йорданка Христова. Музикалната знаменитост е все още атрактивен гост, защото има интересна биография, много случки от живота, за които може дълго да разказва, например годините, преживени в Куба.

Както пишат и "Всеки ден", освен своя живот, любопитство у зрителите ще предизвика и образа на нейната дъщеря Ивана, която публично демонстрира, че харесва жени, освен това и започна връзка с бившата вече на певицата Люси, която живе и работи активно в Германия - Камелия, припомня и Клюки.бг.

[caption id="attachment_323714" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова във "Вип Брадър" Йорданка Христова във "Вип Брадър"[/caption]

Разбира се, за това удоволствие да имат Йорданка Христова като участник, макар и за пет дена само, продуцентите ще трябва да платят около 80 хиляди лв. - сума, която е наистина привлекателна и трудно може да й се откаже.

Но пък има и звезди като Благовест Аргиров, от известния в миналото дует - братя Аргирови, който отказал участие при каквито и да е условия или суми, защото никак не искал толкова лични негови неща и истории да стават достояние до широката общественост.

Очертава се да бъде един наистина зрелищен, ако не друго, нов сезон  на предаването "Вип Брадър" по Нова тв. След няколко противоречиви сезона, дано този път се получи забавно и интересно шоу, а не се набляга на интригата и мелодрамата. Стартът е на 19 септември.