Чаровната Алекс Сърчаджиева напуска театъра

Чаровната Алекс Сърчаджиева напуска театъра
5 (100%) 3 votes

Алекс Сърчаджиева напуска театъра, но само този на Армията, където беше на щат цели осем години!

Явно нещо е провокирало актрисата да напусне мястото, където работи от 2006 година насам. Според нейни близки и колеги, тя е имала проблем с част от ръководството, пишат и от „ПИК“.

За напускането си обяви самата Алекс Сърчаджиева в социалните мрежи, като написа, че не е част от състава на Театъра на Армията, така се чувствала вече спокойна и свободна. Дали ще отиде в редиците на друг театър или има други професионални планове, тя не даде повече информация.

Алекс Сърчаджиева напуска театъра

Алекс Сърчаджиева напуска театъра

Разбира се, има много поддръжници на Алекс и постъпката й, които вярват, че талантливият артист може да бъде независим и много такива, които пък смятат, че това напускане е грешка.

Факт е, че Алекс Сърчаджиева има и много телевизионни изяви и проекти, работи, освен като актриса, и като водеща и то определено не се справя зле. Последните й изяви помним от програмите на „Биг Брадър“ и „Денсинг старс“, където беше много активна и добре се вписа в тези формати.

Дано по-често я виждаме и в театрални постановки. Иначе освен водеща, ролите й в киното също са запомнящите – „Шивачки“. Щерката на Пепа Николова определено е добила популярност, надяваме се да й предстоят още много бъдещи творочески успехи в професионалните й начинания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар