Николета Лозанова получи твърде жесток SMS, пълен със злобно съдържание!

Шок за Николета Лозанова. Хубавицата получи SMS, който я вбеси. Той изразява радост от пропадналия трансфер на Валери в английския Уест Хям. По-жалкото обаче е, че в съобщението се казва, че семейство Божинови остава само на заплата от 15 хил. лв., каквато получва футболистът в Левски, което нямало да стигне само за Николета. Както е известно, Ники се озова безработна, след като предаването й "Поверително от NL" фалира, поради финансовите трудности в ТВ7. Затова засега само Валери ще изхранва семейството.

[caption id="attachment_323743" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова изтърпя жесток SMS към себе си Николета Лозанова изтърпя жесток SMS към себе си[/caption]

Николета Лозанова побесня от съдържанието на този SMS, узна Kliuki.bg. Тя обаче е категорична, че обича Валери Божинов и каква е заплатата му не я интересувало. Факт е, че когато двамата започнаха своя любовен романс, футболистът печелеше многократно повече, тъй като такава е реалността в чужбина, било то и във втора дивизия на някое от най-силните европейски първенства.

Не е ясно кой е изпратил този SMS. Николета не спомена, а и не се знае дали тя самата има представа за самоличността му. По всяка вероятност обаче става въпрос за човек, който познава лично семейство Божинови и никак не го харесва.

Вижте злобния SMS, който пристигна в мобилния телефон на Николета Лозанова!

Nikoleta-sms