Въпреки надеждите на множество негови фенове, Бербатов май няма намерения да живее скоро тук!

Митко Бербатов многократно е намеквал, че се чувства неоценен в собствената си страна и затова рядко се връща, рядко дава интервюта, нито пък има желание за игра в националния ни тим, макар че е един от най-класните ни инграчи.

Наскоро обаче Митко беше забелязан и да се опитва да продаде един от най-големите си и скъпи имоти тук, а именно триетажната си къща, построена като фамилна вила сред лукса на квартал Бояна в столицата, както се пише и от изданието "Лайфстайл".

[caption id="attachment_323753" align="alignright" width="300"]Бербатов не мисли да се връща в родината Бербатов не мисли да се връща в родината[/caption]

Освен роднини, семейство, приятели, много фенове, Димитър Бербатов оставя тук и благотворителната си дейност и работата с младите надежди сред децата, но може би неговата надежда за нашето бъдеще се изчерпва вече и той смята да се установява до старини извън граница. Жалко, защото това е един от успелите спортисти на съвременния български футбол, който от години не се слави с огромни постижения.

Боянският имот на футболиста ни бил доста луксозен, с много подобрения и удобства, сигурно ще струва милиони и едва ли лесно ще се продаде у нас, въпреки че и в България не ни липсват никак милионери, даже напротив.