И Марая Кери слага край на брака си! Тя и Ник Кенън вече не живеели заедно, според запознати!

След като шест години бяха семейство, имат близнаци и всичко нужно, за да бъдат щастливи, певицата Марая Кери и продуцентът Ник, който е на 33 години, са решили изненадващо за мнозина да се разделят чрез развод.

Предстоят преговори за попечителството над децата и подялбата на имуществото им, пишат и от изданието "Блиц". Освен това адвокатите на звездното семейство вече работят по постигане на споразумение за поверителност от страна на съпрузите, относно оповестяване на лични подробности от страна на Марая Кери или Ник Кенън. Причината е, че той беше споделил пред медии някои доста лични подробности - например това, че съпругата му не желаела да бъде с него, а пък той е свързан с имената на доста популярни дами, защото от известно време не е от най-верните съпрузи.

[caption id="attachment_323763" align="aligncenter" width="300"]Марая Кери слага край на 6-годишен брак Марая Кери слага край на 6-годишен брак[/caption]

Двамата не бяха от най-скандалните двойки, може би затова около тях нещата изглеждаха нормални и този бъдещ развод шокира световните медии и хората, които са ги харесвали.

Говори се, че те бързо ще уредят нещата по между си и скоро ще са разведени по взаймно съгласие, за да поеме всеки по своя път и да гради ново семейство.