Лора Крумова прецака Любо Нейков в Би Ти Ви

Лора Крумова прецака Любо Нейков в Би Ти Ви
5 (100%) 2 votes

Би Ти Ви отново сваля Любо Нейков – след краха на конкуренция на „Господари на ефира“ – „Голата истина“ , сега си отива и „Нека говорят“

След като изненадващо Росен Петров навлезе в политическите дебри на българската действителност, щафетата пое главно Жени Марчева. Въпреки че бе сред успешните проекти на медията, изненадващо Павел Станчев решил да махне „Нека говорят“ за сметка на неделно авторско предаване на Лора Крумова, където и приятелката й Галя Щърбева, напуснала наскоро Нова ТВ, щяла да вземе участие.

Лора Крумова прецака Любо Нейков

Лора Крумова прецака Любо Нейков

Въпросното предаване било замислено отдавна от Крумова, която е в майчинство, даже тя наскоро го предложила отново първо на телевизията, в която се подвизава години –  Нова, но след като не постигнали съгласие, Лора започнала преговорите с Павел Станчев и Би Ти Ви. Накрая било решено тя да замени „Нека говорят“. Станчев вярвал, че Лора Крумова има по-висок рейтинг, пишат и в изданието „Всеки ден“.

В медийните среди се носи слухът, че било ясно, понеже отдавна Павел Станчев много харесвал работата на Лора Крумова и я предпочитал, за нещастие на Евтим Милошев и Любо Нейков, които били убедени, че ще стартират с нови сили на есен. Дори подготвяли Милошев да стане основен водещ на предаването и да изненадат зрителите си, но сега за тях предстоят по-трудни времена в медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лора Крумова прецака Любо Нейков в Би Ти Ви”

  1. Билки онлайн

    авг. 25. 2014

    Жалко, има много други предавания, които трябва да си заминат вместо тези

Добавете коментар