Има вкус! Фики Стораро хлътна по кака си Дебора

2

Фики Стораро си пада по Дебора, но все още не се знае дали всъщност ще се получи любовен романс!

Синът на Тони Стораро има нова цел и тя е да покори красавицата Дебора Иванова. Фики Стораро е с няколко години по-малък от изпълнителката на „Ара мюзик“, но това изобщо не го притеснява. В петък вечер двамата са се засекли в старозагорския нощен клуб „Версай“ и там мнозина са забелязали искрата в очите на Фики, когато е гледал Дебора, научи Kliuki.bg. Разбира се, в една подобна любовна авантюра не би имало нищо лошо. И двамата все още са твърде млади и могат да си позволят да експериментират в любовта.

Дебора се прегръща с Фики Стораро в Стара Загора
Дебора се прегръща с Фики Стораро в Стара Загора

Засега обаче слуховете са, че Дебора все още не е склонна да се впусне в подобен романс. Фики Стораро едва сега излиза от тийнейджърската възраст и всяка хубавица го изкушава жестоко. Така стоят и нещата с колежката му от „Ара мюзик“. В Стара Загора двамата са имали доста горещи мигове заедно, но до повече от прегръдки не се е стигнало.

Определено можем да кажем, че Фики Стораро има вкус за жени. Дебора е сред най-красивите певици не само в своята музикална компания, а и изцяло в този жанр. Всеки сам за себе си може да прецени дали тази фолк дива би изглеждала подходяща за сина на Тони.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Dimitar WE казва

    omg

  2. Dimitar WE казва

    ne tq ne e pothodqshta apsulutno ne

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.