Глория не изглежда да е платила нито лев – просто сияе от щастие и се държи като първа дружка със спасителите му

Глория лети на крилете на щастието си в последните 48 часа – сладкият Принц се завърна у дома!

Певицата загуби обичайното си самообладание и въздържаност в началото на миналата седмица. Тогава Глория изплака болката и отчаянието си във Фейсбук – нейният малък Принц се изгуби и тя беше готова на всичко, за да си го върне.

Примата предостави телефон на доверен човек и обеща тлъсто възнаграждение за всеки, който й върне четириногото, което отглежда едва ли не като дете. В акцията й се включиха не само дъщеря й, но и колежки на Глория, видя kliuki.bg.

Певиците публикуваха апела й на стените на профилите си във Фейсбук, а почитателите й даваха кураж. Дните минава, появиха се грозни инсинуации, че Принц не се е загубил, а отвлечен.

Смехотворната теза се опираше на това, че заможните хора не пестят пари за любимците си и като нищо кучето стои затворено, докато господарката му не „възнагради” тези, които са го „намерили”.

След още няколко дена вече никой не вярваше, че Глория ще намери своя Принц. В края на седмицата обаче певицата направо „изкрещя” радостта си във Фейсбук. Певицата се разтапя от благодарност и по всичко личи, че никой не й е искал „откуп”.

[caption id="attachment_323816" align="aligncenter" width="168"]Глория гушка Принц бебе Принц е отново в щастливите прегръдки на Глория[/caption] [caption id="attachment_323815" align="aligncenter" width="300"]Глория прибра Принца си Може ли някой да накара Глория да се прехласва така, ако са я изнудвали?![/caption]

На снимките си с „редовите” почитатели е усмихната, но винаги изглежда като дама, която пази дистанция. На общия кадър с мъжете, които са й върнали Принц обаче е неузнаваема. Прегръща ги сякаш са стари приятели или роднини и пет пари не дава, че я снимат пред стопанския двор.

По благодарностите, които сипе певицата си личи, че не е давала „откуп” или дори обещаното възнаграждение. След това Глория просто качи снимки как се забавлява със своя Принц и благодарствена песен към феновете.