Алисия беше прецакана в благотворителния й почин от новия й най-добър приятел

Алисия стана поредната измамена в приятелството на Азис.

След като опитни светски дами като Десислава и Венета Райкова „ядоха попарата” на Костинбродския славей, настоящата половинка на Ники Михайлов стана поредната наивница в списъка му.

Алисия и Азис се радваха на възобновеното им приятелство, което навремето беше разрушено от урагана Николета. Двамата си припомниха славното време, когато си чуруликаха в студиото на вечерното му шоу. Това стана възможно благодарение на предателството на Николета Лозанова (или поне това беше официалната версия).

[caption id="attachment_323832" align="aligncenter" width="300"]Така правели всички, и Ники го направи...Няма Алисия да се прави на луда, я?! Така правели всички, и Ники го направи...Няма Алисия да се прави на луда, я?![/caption]

Двамата започнаха да се забавляват по участия, да се закачат през ваканциите и т.н. Тази идилия обаче приключи точно вчера, видя kliuki.bg. Алисия прие така модното този месец Ice bucket challenge и за разлика от колежките си дори обеща да дари пари. След това певицата сметна за забавно да провокира и новата си „най-добра приятелка”, но уви! Примадона като Азис не ще да е като всички останали и не ще да играе по общоприетите правила!

[caption id="attachment_323830" align="aligncenter" width="300"]Азис разби сърцето на Алисия Таман се подобриха...[/caption]

Изпълнителят пет пари не дава, че ще разочарова Алисия – не ще да си разваля комфорта и туй то! Отгоре на всичкото – без пари!

[caption id="attachment_323831" align="aligncenter" width="300"]Азис прецака Алисия и Азис я прати да пие студена вода[/caption]

„Принцесата” (не Краля!) на фолка просто намери начин да се направи на интересен като дори се отдаде на любимото си хоби – да покаже телеса! Интересно какво ли е казала Алисия при гледката на ТОВА?!