Решението на Слави Трифонов изправи на нокти продуцентите на Нова телевизия

Решението на Слави Трифонов изправи на нокти продуцентите на Нова телевизия
3.6 (71.11%) 9 votes

Слави Трифонов предизвика истинска паника в Нова телевизия!

Истинска паника се възцари в редиците на Нова телевизия, а продуцентите и най-вече Маги Халваджиян са изправени на нокти от решението на Слави Трифонов. Защото се очаква то да срине тотално рейтинга на Нова телевизия за сметка на този на Би Ти Ви, който ще излети стремглаво нагоре.

Слави Трифонов

Слави Трифонов готви поредния си сензационен проект с „Гласът на децата“

Оказа се, че Слави Трифонов ще нанесе съкрушителен удар на конкуренцията като откупи правата за супер успешното риалити „The Voice Kids“ /“Гласът на децата“/, което направи истински фурор в много държави по света. То ще стартира в Би Ти Ви веднага след „Гласът на България“ и телевизионни експерти прогнозират, че буквално ще помете конкуренцията от Нова телевизия.

Припомняме, че Слави Трифонов спечели невероятен успех с конкурса за партньорка на Митко Андреев, в който Крисия Тодорова, Симона Иванова, Гери и много други талантливи момиченца придобиха нечувана слава и заковаваха всяка вечер зрителите пред екраните.

Почти гарантирано е, че с новото „Гласът на децата“, Слави Трифонов и компания ще уцелят в десятката, докато Нова телевизия по същото това време ще разчита на поредния сезон на Вип Брадър, който вече се е изчерпал откъм зрителски интерес и актуални и интересни участници.

„Слави Трифонов отлично знае как се правят рейтингови програми и как се привлича аудитория, докато Маги Халваджиян с целия си опит се провали тотално в риалитито „Големите надежди“. Слави Трифонов обаче има огромен опит в подобни проекти и затова успехът му е гарантиран“, коментират източници от Би Ти Ви, съобщава агенция Пик.

Очаква се правата за новото детско риалити да бъдат откупени до няколко седмици, а самата телевизия Би Ти Ви е дала пълна свобода на Слави Трифонов относно реализацията и най-дребните детайли.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Решението на Слави Трифонов изправи на нокти продуцентите на Нова телевизия”

 1. Росица Иванова

  авг. 27. 2014

  Слави отдавна показа как се работи,продължава да го прави и явно ще го прави до края.

 2. фен на Слави

  авг. 30. 2014

  БРАВО СЛАВИ, БРАВО КУ-КУ БЕНД,БРАВО И НА БИ ТИ ВИ!!!!!!!!!!!

 3. Л. Л.

  сеп. 02. 2014

  Не гледам Босфор ТВ!

 4. антигенът

  сеп. 03. 2014

  Поздравления Л. Л. – абсолютно прав си! БРАВО НА ТЕБ!

 5. Silva Sarkizova

  сеп. 18. 2014

  Давай,наборе:)в същия дух!

Добавете коментар