Шок: Нина Добрев ли е тази дебелана?! (СТРЯСКАЩИ СНИМКИ)

Шок: Нина Добрев ли е тази дебелана?! (СТРЯСКАЩИ СНИМКИ)
4.6 (92%) 5 votes

Нина Добрев се ошишка неочаквано, качи близо 10 килограма!

Феновете на звездата с български корени Нина Добрев изпаднаха в откровен шок при вида на любимката си. Лицето на „Дневниците на вампира“ изненадващо се ошишка като е очевидно, че е качила близо десетина килограма.

Нина Добрев

Нина Добрев не прилича на себе си

Папараци заснеха Нина Добрев по време на лятната й ваканция на тузарския Ибиса, където актрисата разхождаше внушителни телеса на скъпа яхта. От предишното крехко момиче с изваяно тяло, познато на всички, нямаше и следа. А вместо красивите и стегнати крака на Нина Добрев се виждат доста мощни бедра, покрити с целулит.

Източници разкриха, че след раздялата с дългогодишния си приятел Иън Сомърхолдер, Нина Добрев опитала да се утеши с няколко мимолетни връзки, но в крайна сметка не успяла и като повечето американци намерила утеха в храната.

Нина Добрев не спирала да се тъпче с всевъзможни вредни храни като пици, хамбургери, чипсове и прочие, а разултатът от всичко това е наистина плашещ. „Ако продължава в същия този дух, Нина Добрев скоро ще заприлича на тюлен. Очевидно е, че страда от раздялата си с любимия, но храната няма да я избави от депресията – напротив, тя ще стане още по-голяма, ако осъзнае, че е заприличала на кит“, коментират източници, близки до звездата.

Нина Добрев яко се ошишка

Нина Добрев яко се ошишка

Към момента обаче Нина Добрев явно не се интересува изобщо от визията си и се харесва такава, каквато е, пък било то и дебела. Папарашките снимки на целулитните й бедра и видимо наедрял корем се разпространиха по света с бясна скорост, а симпатизантите й веднага я помолиха: „Нина Добрев, спри да се тъпчеш!“.

Дали ще се осъзнае, или красивата Нина Добрев ще се превърне в поредната американска дебелана, предстои да видим тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар