Валери Божинов пак предаде Николета! (ВИДЕО)

Валери Божинов пак предаде Николета! (ВИДЕО)
4 (80%) 4 votes

Валери Божинов бавно и полека се измъкна от тежкия чехъл на благоверната си и го удари на забавления

Валери Божинов сервира неочаквана изненада на Николета – и той като останалите не пропусна да се похвали със свой собствен Ice bucket challenge.

Докато благоверната му демонстрира възмущение пред окъпалите се с ледена вода ВИП-чета, футболистът показа за пореден път щедрост и готовност да се забавлява, видя kliuki.bg.

Валери Божинов цъфна в съблекалнята на Уест Хем, където е на проби, по хавлия. Палавникът показа, че не може да устои на предизвикателство от всеки тип – дори с риск да се вкочани за секунди.

Доволен от поредната си закачка предизвика Георги Иванов, Стойчо Младенов и Любо Пенев, писа gong.bg. Ще го похвалим дори, че се превърна в един от малцината българи, които не просто приеха Ice bucket challenge, но и дадоха пари за благотворителната инициатива.

Валери Божинов се къпе

Валери Божинов може да е „овца с мазни корени“, но пък не му пука – хем плаща, хем се забавлява!

Наред със забавлението обаче, интриганти прозряха проблем в Рая на Божинови. Двамата почти никога не са демонстрирали публично различията си (май само когато са разделени). Николета… пусна в мрежата гневно съобщение – стрела по Алисия, под вещото ръководство на ПР-ката си след като Валери Божинов се включи:

Валери Божинов се къпе, Николета бди над сомалийчетата

Николета плаче за бедните сомалийчета…докато пие скъп коктейл в някой баровски курорт!

Лозананова се включва редовно в различни инициативи и за нейна чест го прави, без да бие тъпан. Малцина й повярваха обаче, че жалба-жали заради сомалийчетата като си има предвид колко е безжалостна в прахосването на пари. Моментално се появиха съмнения, че някой някъде пак е сгазил лука! А и на хората им се стори по-искрено поведението на Валери Божинов, който е пословичен и с щедрост, и със страст към щуротиите:
http://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/yellow/bozhinov-se-polia-s-ledena-kofa-nominira-gonzo-stojcho-i-liubo-293534

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар