Петко Димитров подари на женичката си бяло возило и зариби „другарчетата” си по модата

Петко Димитров стоя, стоя и взе, че се превърна в моден диктатор.

Баровецът, който подкачаше с Николета Лозанова с прозвището „модната икона”, докато другаруваха, взе, че стана нещо като нейна мъжка версия. Бившият на Мария Игнатова стана светъл пример за подражание на приятелите си и налага вкуса си дори на Яна.

Петко Димитров държи да притежава всичко най-скъпо и ефектно и не обича да го крие. Ще го видите в най-лъскавите курорти, с най-скъпите дрехи и аксесоари, дори бебенцето му „кара” възможно най-скъпата количка на пазара, научи kliuki.bg. Излишно е да казваме, че автомобилът му просто „крещи” по столичните улици: „Някой да не ме е забелязал?!”

Както се полага той подари на Хубавата си Яна кола, която да подхожда не неговата – и двамата вече си имат два бели звяра, на които да се радват. За капак – зарибиха и хората от кръга си!

[caption id="attachment_323901" align="aligncenter" width="300"]Така изглежда ВИП-паркинга на клуба, управляван от Петко Димитров в нощта срещу вторник Така изглежда ВИП-паркинга на клуба, управляван от Петко Димитров в нощта срещу вторник[/caption]

Най-добрите приятели на Петко Димитров, с които е в скъпоценния му Мъжки вторник, също карат подобни. Това си пролича и снощи, когато се събраха за пореден път да поиграят карти.

Гентиана Халити ги подкачи, че правят „бяло парти” в клуба, където е на щат. Добре, че Валери Божинов вече не е част от тяхната бойна дружина. Като нищо щеше да зареже червената си слабост, подкокоросан от Петко Димитров!