Мика Стоичкова не е на себе си след това, което научи съвсем скоро!

Щерката на Христо Стоичков - Мика Стоичкова не може да си намери място след болезнената истина, която научи съвсем наскоро. Тя се чувства тотално разбита и предадена, разказаха близки до обкръжението й хора. А разкритието, което я сломи, е че най-голямата й досегашна любов Иво Аръков не е този, за когото се е представял.

Мика Стоичкова разбра скандалната истина, че Иво Аръков е залитал на "отсрещния бряг" и е имал връзка с Мариус Куркински - при това само, за да пробие в актьорските среди. Това се е случило през 2012-та година, когато Мариус Куркински преживява раздяла с бившото си гадже и случайно среща младока Аръков в театъра.

[caption id="attachment_323908" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова като ударена от гръм след истината за Иво Аръков[/caption]

Хубавото лице и атлетично тяло на Иво Аръков веднага го привличат и двамата започват връзка, като Иво Аръков дори се намърдал в дома на Куркински. "Тази новина се стовари като гръм върху главата на Мика Стоичкова, която така и не искаше да повярва. Доста хора от театралните среди обаче са свидетели на случилото се между Иво Аръков и Мариус Куркински, а доказателствата за отношенията им са безспорни", разкриха източници пред известна столична медия.

Така вярата на Мика Стоичкова в Иво Аръков светкавично се изпарила и тя била сломена от това с какъв точно човек си е имала работа и е обичала от цялото си сърце.

Припомняме, че Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха поради причини, които все още остават тайна за всички, освен тях самите. Крахът на връзката им бе наистина странен, тъй като дни преди това двамата изглеждаха адски влюбени и не показваха и най-малък знак, че имат проблеми.

Какво се е случило в действителност и кое е предизвикало края на отношенията им, може и да си остане загадка. Но едно е ясно - след това, което разбра за Иво Аръков, Мика Стоичкова никога повече няма да се върне при него. А самият актьор ще трябва да си търси друг "катализатор" за развитието си в кариерата.