Най-скъпите официални рокли на Ким Кардашиян

Най-скъпите официални рокли на Ким Кардашиян
5 (100%) 3 votes

Ким Кардашиян е безспорно изключително популярна личност най-вече заради показността си.

Вече официално госпожа Уест, тя винаги е събирала погледите с невероятно скъпите си официални рокли за балове и официални събития и не само, разбира се. По време на сватбеното си тържество госпожа Уест е сменила цели три вида официални булчински рокли – коя булка въобще облича повече от една сватбена официална рокля на собственото си тържество?

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян

Е, това все пак е Ким Кардашиян. Както тя, така и останалите представителки на рода Кардашиян, обожават лукса, скъпите дрехи, аксесоари и така нататък, не оставят по-назад от младото семейство. Цената на всичките три официални рокли за специалния случай надхвърляла 70 000 долара.

Трите модела официални рокли били дело на световноизвестната дизайнерка Вера Уанг, която се погрижила за безупречната стилна визия на Ким. Няма нужда от споменаване, че на лъскавото събитие били изключително популярни поп изпълнители, които са близки приятели на младото семейство.

Официалните рокли на Ким естествено изненадали с невероятния си модел всички гости на младото семейство. Всъщност госпожа Уест влезе в класацията на най-скъпите булченски рокли в света, заемащата четвърто място.

Все пак, колкото и невероятни да са официалните рокли на Ким не могат да се доближат до модела рокля, която държи второто място, цената на която е 8.5 млн долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-скъпите официални рокли на Ким Кардашиян”

 1. бобчо

  авг. 29. 2014

  МНОГО ИНТЕРЕСНО!
  ТУК В АМЕРИКА ЗВЕЗДИТЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ЛОШАТА И СЛАВА,ДОРИ ДРЕХИТЕ И НЕ СЕ КУПУВАТ!
  ИСТИНСКИТЕ ЗВЕЗДИ ДОРИ НЕ СЕ ДОКОСВАТ ДО ЕФТИНАТА“СЛАВА“НА ТЕЗИ ИЛЮМИНАТИ.
  НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ! И ДОКАТО НИ ЗАНИМАВАТ С ТИЯ ГОСПОДА,ОНЕЗИ „ЛИТНАХА ВКОСМОСА“
  СРАМ!

 2. Много интересно!

Добавете коментар