Какви ги върши Грахич?! Слави Трифонов е отвратен (СНИМКИ)

Какви ги върши Грахич?! Слави Трифонов е отвратен (СНИМКИ)
4.5 (90%) 6 votes

Слави Трифонов не скрил потреса си от неконтролируемата Цветелина Грахич!

Най-дивата вокалистка в „Шоуто на Слави“ до този момент – Цветелина Грахич си спечели искреното отвращение на шефа си Слави Трифонов. Дългия не скрил откровената си погнуса от Цветелина Грахич, която този път наистина удари дъното. А Слави Трифонов видял това с очите си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не може да проумее начина на живот на Цветелина Грахич

От известно време насам се носели слухове из служителите в шоуто, че Цветелина Грахич е пропаднала тотално и живее като истинска циганка. Известен със склонността си да не вярва на клюки обаче, Слави Трифонов отказвал да надава ухо за сплетните, докато сам не се уверил с очите си, че Грахич наистина му е отпуснала края.

Хлътнала до категорична лудост по гаджето си от циганската група Рико бенд, Цветелина Грахич престанала да се среща с колегите си и с всякакви други хора, извън ромската компания на приятеля й.

А вместо да оцени чувствата й и да се отнася към нея като към дама, той не спирал да я мъкне единствено по цигански купони и сватби. Където, разбира се, нямало нищо друго освен пиене на корем и пиянски изцепки, придружени с кой от кой по-цветисти изрази на простаци, от които и каруцар би се изчервил.

Цветелина Грахич не спира да обикаля ромските маси

Цветелина Грахич не спира да обикаля ромските маси

Гаджето й не я води другаде, освен на подобни събирания и сватби

Гаджето й не я води другаде, освен на подобни събирания и сватби

„Слави Трифонов остана без думи като видя снимките на Цветелина Грахич, с които тя на всичкото отгоре и се гордее. Той е потресен и страшно притеснен, че е толкова гласовита и талантлива, но сама съсипва живота и бъдещето си. Първата му реакция бе да я уволни, но осъзна, че това няма да й помогне, а ще навреди още повече. Затова я извика на сериозен разговор. Какво е станало там, само той и тя си знаят“, разкриват служители от „Шоуто на Слави“.

Грахич сякаш няма други приятели или колеги

Грахич сякаш няма други приятели или колеги

Селфитата са основен приоритет

Селфитата са основен приоритет

Те обаче са категорични, че това е бил последният шанс на Цветелина Грахич и че ако не зареже циганското си ежедневие и постоянния си пиянски живот с бандата, то работата й при Слави Трифонов със сигурност ще приключи скоропостижно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар