Ники Михайлов открадна сина на Валери Божинов

Ники Михайлов открадна сина на Валери Божинов
5 (100%) 3 votes

Ники Михайлов е щастлив татко

Националният вратар Ники Михайлов се кефи искрено на доведения си син Валери-младши. Младият футболист се превърна в истинска икона и пример за сина на любимата си, певицата Алисия.

Бившият й, колегата му Валери Божинов почти не поглежда сина си от първата си жена, но пък малчугана явно е открил в лицето на любовника на майка му своя нов родител. Вярно е, че Ники Михайлов по каноните на бащинството не е биологичен създател на Валерко-младши, но дружбата и спойката между тях е силна и повече от явна, видя HotArena.net

Ники Михайлов обича Валерко-младши като свой син

Ники Михайлов обича Валерко-младши като свой син

Ники Михайлов си прави оглушки да заведе Алисия до олтара, но пък е страхотен с детето й, възхищават се близки до двойката. Националът не се разделя с хлапака и непрекъснато го води на семейни почивки, прекарват заедно уикенда и го изненадва със страхотни подаръци.

Още малко Валерко може и напълно да забрави биологичния си създател, клатят неодобрително глави приятелки на поп фолк фурията, научи Kluiki.bg.

Снимките, които двамата като истински баща и син се снимат и постоянно качват по социалните мрежи разкрива една щастлива и доволна обич, както и привързаност.
Ники Михайлов не демонстрира, но пък непрекъснато доказва колко добър баща е на Валери-младши и как добре се забавляват двамата.

Националният вратар Ники Михайлов не веднъж е казвал, че обича истински сина на Алисия и го счита за свой най-добър приятел. Същото май не си спомнят да е казвал често за неговата майка. Но пък Алисия е доволна и на това.

Певицата, която многократно е обвинявала съпруга на Николета Лозанова, че не се грижи достатъчно за сина си, изглежда напълно се доверява на Ники Михайлов. Изпълнителката на Ара мюзик често оставя двамата заедно в типично мъжки те занимания на баща и син, като риболов и спортуване. А това, че Валерко-младши е повече от доволен личи от усмивката му, която не слиза от неговите устни.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ники Михайлов открадна сина на Валери Божинов”

  1. Elinor Takova

    авг. 26. 2014

    bravo na Niki …..uvajavam takiva muje,shirokoskroeni bez predrassuduci….Alisiq e kusmetliika!

Добавете коментар