Емануела няма да каже заветното „да” на новия си мъж

Поп фолк дивата Емануела няма да мине под венчило. Зеленооката певица Емануела не се очертава и да стигне до брачния олтар с новото си постижение Димитър Динев. Красавицата и милионерския син не се предвижда и да разменят брачни халки и да се врекат в съпружеска вярност, носи най-новата клюка.

[caption id="attachment_323943" align="alignright" width="300"]Емануела няма да се омъжва за Димитър Динев Емануела няма да се омъжва за Димитър Динев[/caption]

Според осведомени причината е скандалното минало на изпълнителката на „Тръпката”, както и нежеланието на клана Диневи да узакони връзката на най-големия син на богаташа Димитър с хубавицата, съобщава в. „Всеки ден”.

Упорито се мълви, че красавицата си имала падалка по най-новия си мъж още докато била омъжена за Никола и й предстоял развод.

Многобройните бракове и раздели са дошли в повече на богата фамилия и затова те не изгарят от нетърпение да направят поп фолк звездата законна снаха.

Бременната Емануела очаква второто си дете от милионерския наследник, но не бърза да облече бяла рокля преди радостното събитие, разбра Kluiki.bg. Такава е нейната версия, гарнирана с допълнителното обяснение, че тъй като е разочарована от предишните си бракове Емануела вече иска да стане законна съпруга на Димитър само по любов, а не по принуда.

Според близки до милионерската династия обаче пръст в това имат новите й свекър и свекърва, които не бързат да вкарат хубавицата в семейството им като законна тяхна наследница.

Освен това браковете и разводите на певицата достатъчно красноречиво говорят в неин ущърб. Не е тайна, че Емануела е по-известна със сватбите и разлъките си, отколкото с пеенето си и хитовете си като певица.

А и в допълнение поп фолк звездата не е лесна за съжителство. За последното и за непокорния й нрав свидетелстват бившите й съпрузи, които многократно са изтъквали, че за провала на връзките им вина има чепатия характер на поп фолк дивата Емануела.