Ивон Динева надмина Симона Загорова (СНИМКИ)

Ивон Динева надмина Симона Загорова (СНИМКИ)
4.9 (97.14%) 7 votes

Ивон Динева не разочарова предположенията, че ще надмине по фасони щерката на Глория

Ивон Динева показа ясно, че в нея се крие обновена версия на кака й Симона Загорова.

Дълбоко нагазили в чалгата фенове отдавна намираха сходство между децата на Анелия и Глория. Певиците имат уважение една към друга, но никога не са били особено близки. Дъщерите им имат разлика в годините и естествено нямат обща среда. Въпреки това не стихват предположенията, че Ивон Динева ще стигне и надмине Симона Загорова, научи kliuki.bg.

Навремето щерката на Гло беше пухкавелка и се навираше сочен „дъкфейс” по снимките. Порастналата чалга-принцеса отдавна отслабна, превърна се в истинска красавица, позира само широкоу смихната и вече прави уверени стъпки в кариерата си като певица.
Ивон Динева обожава да си снима

Ивон Динева обожава да си снима

Мамина сладка! Ивон Динева се е научила как да се снима, че да е готина в очите на съучениците си!

Единственото, заради което я коментира жълтата преса е гаджето, но избраникът й е прекрасен. Влюбените се ползват с благословията на семейството! Глория дори се тръшка по интервюта „Тя е на 17! Пълна отличничка, защо да няма връзка?!”
Ивон Динева обожава да си снима

Ивон Динева обожава да си снима
На милата Ивон Динева й е още рано за гаджета – все пак е само на 11, но пък вече е майсторка на селфитата и муцунките във Фейсбук! Все пак нейното поколение не се отделя от мрежата!
Ивон Динева обожава да си снима
Ивон Динева обожава да си снима
С лек грим и устни във вечна целувка първото дете на Коко не пропуска да изпрати „поздрав” на виртуалните си приятели. За капак Ивон Динева показва смелост и хваща микрофона в ресторанта на фамилията и дори да взема награди от името на майка си.Последното ко правеше и Симона, когато Гло беше в чужбина!

Ще изчакаме само няколко години преди да видим кой ще е първото гадже, от когото ще настръхнат косите на Анелия (и на Коко). До тогава Глория може и да е станала баба, но светските хроники ще са пълни с приключенията на Ивон Динева!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар