Сашо Майонезата: Елен е морална шантонерка! (ВИЖ СКАНДАЛНИТЕ МУ РАЗКРИТИЯ)

Сашо Майонезата: Елен е морална шантонерка! (ВИЖ СКАНДАЛНИТЕ МУ РАЗКРИТИЯ)
4 (80%) 4 votes

Сашо Майонезата проговори в наистина скандално интервю за Елен Колева!

Майонезеният бос и милионер Александър Найденов даде едно наистина скандално интервю за вестник „Галерия“, в което направи шокиращи разкрития за дългогодишната си любима – красивата синеока актриса Елен Колева. Двамата дълго бяха заедно като преди няколко месеца си дадоха последен шанс, но уви – Елен Колева отново предаде бизнесмена.

„Елен Колева е морална шантонерка. Тя просто се насра! Какво ли не съм й дал – глезех я като принцеса, грижех се за нея, а тя какво направи – насра се! Край вече! Дотук бях! Показвам й червен картон и да си върви по пътя“, избухна в интервюто си Сашо Майонезата.

Елен Колева

Александър Найденов даде най-скандалното интервю в живота си, а думите му към Елен Колева са наистина брутални

Той призна, че през цялото време, докато са били заедно, Елен Колева му е изневерявала. „Няма значение дали винаги го е правила физически, или си е мечтала за други мъже – за мен няма толкова велика разлика между двете неща. А тя не спираше да го прави, което при нея граничи с морален упадък, с най-древната професия в морален план. А толкова „широко скроена жена“ няма място до човек като мен“, разкрива Александър Найденов за Елен Колева.

По думите му, тя е била с него, докато се е кълняла в любов на друг мъж, а на трети е обещавала съвместно съжителство, но след като се „оправи“ с предишните двама.

Александър Найденов избълва такива цветисти определения за красивата Елен Колева, че с връзката им вече наистина е свършено и няма връщане назад.

Припомняме, че Елен Колева и Майонезата имат доста голяма възрастова разлика, но бяха заедно от години, като връзката им обаче постоянно търпеше възходи и падения. Докато най-накрая се стигна до този наистина грозен финал.

Коментари чрез Facebook

коментара

10 коментара по “Сашо Майонезата: Елен е морална шантонерка! (ВИЖ СКАНДАЛНИТЕ МУ РАЗКРИТИЯ)”

 1. аз

  авг. 27. 2014

  Тоя определено не е добре….Ама те парите ги карат всичките да откачат……..

 2. Име (задължително)

  авг. 27. 2014

  МНОГО ТОЧНО СЕ Е ИЗРАЗИЛ ЧОВЕКЪТ. ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ТОЙ НАПРАВИ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА ЗА НЕЯ ,ЧЕ ЗА ЦЕЛИЯТ И ЖИВОТ НЕ БИ ГИ ПОЛУЧИЛА ОТ ДРУГ.
  НО ,СЕГА ЩЕ ПЛЮЯТ НЕГО ,ЗАЩОТО КУРВИТЕ УМЕЯТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА БЕЗЗАЩИТНИ И ПО ПРИНЦИП СА ПОБЕДИТЕЛКИ.
  НО ЕЛЕН НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ, ЧЕ ТЯ ПЪРВА КАЗА ПРЕД МЕДИИТЕ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ БЕЗ ТАЗИ ГОЛЯМА ЛЮБОВ.
  ГРЕШКАТА МУ Е ,ЧЕ Е ДАЛ ИНТЕРВЮ.
  И ДАНО ДА Е СИГУРЕН В ТОВА ,КОЕТО КАЗВА ,ЗАЩОТО ДА НЕ СЕ ИЗВИНЯВА ПУБЛИЧНО.
  А, СЕГА ЩЕ ВИДИМ КОЛЕВА ,КОЙ ЩЕ Я ПОИСКА.
  А, НАЙДЕНОВ ИМА КОЙ И НЕ ЗАРАДИ ПАРИТЕ И ТЯ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ.
  ЩЕ НАПРАВЯТ С МАЙКА СИ МАГИИ,ТОЙ СТРАШНО МНОГО И ДАДЕ ,И ЯВНО Е СГАФИЛА ДОСТА,ЗАЩОТО ТОВА НЕ БИ ГО ИЗПУСНАЛА ЛЕСНО.

 3. Име (задължително)

  авг. 27. 2014

  НАЙДЕНОВ, ЗА БОГА ОТ ТУК НАТАТЪК САМО МЪЛЧЕТЕ.
  ТЯ ВИ ПОЗНАВА И САМО ЧАКА ДА ДАДЕТЕ НЯКОЕ ИНТЕРВЮ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИ ДРАЗНИ. НА ПРОФИЛА СИ ВЕДНАГА Е ЛЕПНАЛА ЕДНА МИСЪЛ, ЗА ДА ВИ АТАКУВА.ОТИДЕ БИЙТЕ И ДВА ШАМАРА И ПАК МЪЛЧЕТЕ.
  В ВАШИЯ СЛУЧАЙ МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО. САМО ТАКА ЩЕ Я ПОБЪРКАТЕ, КАТО МЪЛЧИТЕ. И ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА Й ,ТЯ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО И ЩЕ ТРЪГНЕ ПО МЕДИИТЕ ,ДА ВИ ПЛЮЕ НО ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ И ВИНАГИ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КОЙ Е ПРАВ ,КОЙ Е КРИВ. ПОБЕДИТЕЛ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ СТЕ ВИЕ : – ИМАТЕ СЕМЕЙСТВО ,ПРЕКРАСНО ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА И НЕ МАЛКО ЖЕНИ ,КОИТО ИСКАТ ДА СА ВИ ПРИЯТЕЛИ ,И ТО ДОСТА ПО ХУБАВИ И КЛАСНИ ОТ ТАЯ СЕЛЯНКА. МОЛЯ ВИ ,КАКВОТО ДА БЪЛВА СРЕЩУ ВАС ТЯ ,ИЛИ НЕЙНИТЕ ПРИЯТЕЛКИ МЪЛЧЕТЕ.ИМАТЕ СИ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА ,ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЯ.

 4. ГОРЧИСА

  авг. 27. 2014

  НЕ ВСИЧКО СЕ КУПУВА ! ОСОБЕНО МЛАДОСТА!КАКВОТО И ДА НАПРАВИ НАЙДЕНОВ,ТЯ ПОДХОЖДА ЗАСИНА МУ,А НЕ ЗА НЕГО!

 5. аз

  авг. 27. 2014

  Какъв победител бе човек. Вие май всички сте се побъркали. Ми той тоя не бива от никъде. Имал семейство – това ли е моралната норма за семейство в България….Боже мили………..

 6. Име (задължително)

  авг. 27. 2014

  НИКОЙ НЕ СЕ Е ПОБЪРКАЛ. ПОБЕДИТЕЛ НАД КУРВЪЛЪКА,ЗАЩОТО СЕГА ,КАТО СИ ВЗЕМЕ ЖИЛИЩЕТО И НА НЕЯ ЩЕ И СЕ НАЛОЖИ ДА ПЛАЩА НАЕМ ЗА ДРУГО В НЕ ТОЛКОВА ЕЛИТЕН КВАРТАЛ И САМА ДА СИ ЗАРЕЖДА КОЛАТА.
  И ТОВА ,АКО НЕ Е ПОБЕДА.НЕКА НА ВСИЧКИ ,КАТО НЕЯ ИМ СТАНЕ ЯСНО ,ЧЕ ,КОГАТО ИСКАШ ДА ТИ ПОДСИГУРЯВАТ ДОБЪР ЖИВОТ Е ХУБАВО ДА СПАЗВАШ НЯКОИ МОРАЛНИ НОРМИ.
  А,ДРУГ КАТО НАЙДЕНОВ ,КОИТО И ДАДЕ ВСИЧКО СЪС СВЕЩ ДА ТЪРСИ НЯМА ДА НАМЕРИ. ТАКА,ЧЕ КУРВИ СБОГОМ.

 7. Име (задължително)

  авг. 27. 2014

  ЕЛЕН ЩЕ НАПРАВИ ДВЕ ТРИ НЕРВНИ КРИЗИ ,НА НАЙДЕНОВ ЩЕ МУ СТАНЕ ЖАЛ И ЩЕ Я ПРИБЕРЕ..ДАНО И СЕ ИЗВИНИ НЕ ПУБЛИЧНО,НО СЕ СЪМНЯВАМ .
  ЕЛЕН КОЛЕВА ЗА НИЩО НО СВЕТА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОЗИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ.ЩЕ СЕ МОЛИ ,ЩЕ ОБЕЩАВА И МОНАХИНЯ ЩЕ СТАНЕ ,НО ЩЕ ОСТАНЕ ПРИ НАЙДЕНОВ.

 8. Име (задължително)

  авг. 28. 2014

  ДВЕ МОНТАНСКИ КУРВИ УСПЯХА. 20 ДНИ МЪЛЧА ,ТЕ СИ ПРАВЕХА МАГИИ И ТЕ ПОДЕЙСТВАХА. СЕГА СТАНА ЗА СМЯХ НА ВСИЧКИ..ДОРИ НЕ МИСЛИШ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ,КАТО СЕ ИЗЛАГАШ.
  УРЕДИ СИ ИМУЩЕСТВЕНИТЕ ВЪПРОСИ И ТОГАВА ЩЕ СЕ СБРЪЧКАТ.НО,ТО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА НА МАГИЯТА ДА ИМАТ ЖИЛИЩЕ В ПАРК В ЛОЗЕНЕЦ.ОСТАВИ ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ДА СЕ ОПРАВИ С ТЯХ ,ВСЕ ПАК ТОЙ ТОВА РАБОТИ И ТО СТРАШНО ДОБРЕ.ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ.ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ТЕ УМОРЯТ И ЩЕ СТРАДАТ БЛИЗКИТЕ ТИ, А ТЕ ЩЕ ТРИУМФИРАТ .

 9. Име (задължително)

  авг. 28. 2014

  НАЙДЕНОВ,ВЕСТНИК ВСЕКИ ДЕН ТЕ НАРИЧА ОГРАНИЧЕН ЧОВЕК ,А ТИ ДАВАЙ ИНТЕРВЮТА. КАКТО И ДА ГИ ОБИЖДАШ ,НА НЕЯ НЕ И ПУКА. ВСИЧКИ ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЗА ЖИЛИЩЕТО.
  НЕ СЕ ПРАВИ НА БЛАГОРОДЕН, ЗАЩОТО ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ.УРЕДИ НЕЩАТА.
  А ЗА МАГИЯТА ТЯ ВЕЧЕ ИМ ДЕЙСТВА, ВСИЧКИ ПИШАТ КОЛКО Е ДОСТОЙНА ЕЛЕН.АКО НЕ ТИ ПУКА ЗА ТЕБ ,ТО ПОМИСЛИ ЗА МАЛКИЯ СИ СИН ,НА НЕГО СИ МУ НАЙ-ГОЛЯМ ДЛЪЖНИК.ИЗРИТАЙ Я ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ.
  ИНАЧЕ,НОЕМВРИ ПАК ЩЕ Я ПРИБЕРЕШ ,САМО ДЕТО ЩЕ СИ РАЗВАЛИНА.ТЯ С МАЙКА СИ ЗА ТОЗИ ЖИВОТ ЩЕ ДРАПА ДО ПОСЛЕДНО. И ПРОСТО ОТИДИ ПРИ НЯКОИ ,КОИТО РАЗБИРА ОТ РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ.

 10. Име (задължително)

  авг. 31. 2014

  ТАКА СА КУРВИТЕ ,КАЖЕШ ИМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ И ЩЕ ТИ ДОНЕСАТ ОТ СТО КЛАДЕНЕЦА ВОДА ,ЧЕ СА НЕВИННИ.
  ТЯ НИКОГА НЯМА ДА ВЪРНЕ ЖИЛИЩЕТО,ПРОСТО НАЙДЕНОВ Я УВЕДОМИЛ НОТАРИАЛНО ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е СОБСТВЕНИК. И ЗАТОВА БИЯТ ПО МЕДИИТЕ КОЛКО Е ДОСТОЙНА И МОРАЛНА,НО КАТО НАПРАВИМ ПРОВЕРКА ,АКО ОЩЕ Е СОБСТВЕНИК И ЛЪЖЕ ,ЩЕ И РАЗКАЖЕМ ИГРАТА.ОБЕКТ НА ПРОВЕРКИ ЩЕ БЪДЕ ОТ ВСЯКЪДЕ.
  ПУБЛИЧНО ЩЕ БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕНА. ДА ЧАКА ДРУГИЯ БРОЙ НА ГАЛЕРИЯ,ТОЗИ,ПРЕДНИЯТ ЩЕ И СЕ СТОРИ КАТО ДЕТСКА ИГРАЧКА.

Добавете коментар