Свърши се: Тези снимки изядоха главата на Бориса Тютюнджиева!

Свърши се: Тези снимки изядоха главата на Бориса Тютюнджиева!
4.3 (85%) 4 votes

Вместо място на водеща в ТВ7 Бориса Тютюнджиева получи шут отзад!

Свърши се! Вместо място на водеща в ТВ7, какъвто беше големият й мерак, Бориса Тютюнджиева получи як шут отзад от Андрей Арнаудов. Продуцентът на няколко пъти прощаваше изцепките на смуглата хубавица, която редовно забравяше, че има връзка и обикаляше като разюздана по столичните нощни барове. Днес обаче чашата преля от снимките, на които Андрей Арнаудов стана свидетел с очите си.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева публикува снимки, от които косата на Андрей Арнаудов се изправи

С цялата си наглост Бориса Тютюнджиева публикува няколко фотоса, на които е в компанията на различни мъже и дивее като отвързана. Лицето на моделката издава невероятен кеф и сякаш изобщо не я вълнува, че тези кадри биха разстроили всеки нормален човек, който би имал отношения с нея.

„Бориса сгази лука и този път нищо не може да я спаси. Андрей Арнаудов стана за смях пред цялата страна – Бориса Тютюнджиева не е публикувала нито една своя снимка с него, но за сметка на това се скъсва да се показва с чужди мъже. Ако пазеше любовта си в тайна – ок, но тогава нямаше да парадира и със случайните си забивки, както не спира да прави“, коментират познати на Андрей Арнаудов.

Бориса не спира да се сваля и позира с различни мъже

Бориса не спира да се сваля и позира с различни мъже

По думите им, продуцентът наистина бил бесен от факта, че докато той работи и се чуди откъде да изкара повече пари, за да угоди на капризите й, Бориса Тютюнджиева си вее байрака и единственото, за което мисли, са кръчмите и флиртовете.

Андрей Арнаудов побесня след поредните й изцепки

Андрей Арнаудов побесня след поредните й изцепки

„Но така е, като Андрей си пада все по такива момиченца. Преди време най-добрият му приятел и съдружник Иван Христов бе далеч по-откачен от него, но срещна Ирина Тенчева и си седна на Д-то. Андрей обаче още няма този късмет да попадне на наистина интелигентна и свястна жена“, клатят глави негови служители и познати.

Изцепки, които се оказаха и последни - във връзката им

Изцепки, които се оказаха и последни – във връзката им

Докато Андрей работи, Бориса се чуди в коя кръчма да се завре

Докато Андрей работи, Бориса се чуди в коя кръчма да се завре

Най-голямата загуба обаче си остава за Бориса Тютюнджиева, чиито ултиматум към Андрей Арнаудов да я направи водеща на „Поверително от NL“ вместо Николета Лозанова, няма да даде резултат. Не и след поредното и фатално разочарование, което му нанесе.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свърши се: Тези снимки изядоха главата на Бориса Тютюнджиева!”

  1. Emille Boev

    авг. 28. 2014

    АНДРО ИМА МАЛКА ПИШКА И НЕ МОЖЕ ДА КОЛАНДРИ ГОЛЯМА ЖЕНА КАТО БОРИСКА! МОЖЕ САМО ДА И ПЛАЩА МАСРАФА И ДА ГЛЕДА….

Добавете коментар