Гала и Стефан не само обитават прекрасното си жилище, но са и лудо влюбени!

Истински и неземен разкош - това представлява домът на една от най-тачените водещи в нашенския ефир - Гала. В тази приказка тя живее заедно с любимия си Стефан Николов и порасналата си вече щерка Мари. Жилището им определено е уникално красиво и наподобяващо шато във Франция, а самата Гала се реши да го покаже пред любимите си зрители.

[caption id="attachment_323996" align="alignright" width="296"]Гала и Стефан - една приказка без край Гала и Стефан - една приказка без край[/caption]

По-важното обаче е, че в тази приказка Гала и Стефан живеят в огромна любов вече повече от осем години. И макар че не са женени и не смятат да сключват брак, връзката им е много по-стабилна и от тази на семейства със златна сватба, разкриват близки до семейството на Гала и Стефан.

Самият Стефан Николов не се притеснява /подобно на повечето мъже/, да покаже открито чувствата си към Гала. Нещо повече - в страницата си във Фейсбук той редовно се обяснява в любов на половинката си и признава на потребителите и приятелите си, че обожава да я снима тайно.

"Луда и дива е, но я обичам много. Ето я на - докато други си седят кротко, Гала обикаля и тича под пръскачките. Затова я обожавам, но и за всичко останало, което е", пише Стефан Николов.

[caption id="attachment_323997" align="aligncenter" width="300"]Домът на Гала и Стефан е напоен с красота и любов Домът на Гала и Стефан е напоен с красота и любов[/caption] [caption id="attachment_323998" align="aligncenter" width="300"]Напомня на шато във Франция отколкото на апартамент в България Напомня на шато във Франция отколкото на апартамент в България[/caption]

Самата Гала пък неведнъж е казвала, че този мъж е единственият в живота й, макар да го е срещнала по-късно и макар да е доста по-млад от нея.

[caption id="attachment_323999" align="aligncenter" width="300"]Навсякъде си личи и ръката на Кремена Халваджиян Навсякъде си личи и ръката на Кремена Халваджиян[/caption] [caption id="attachment_324000" align="aligncenter" width="300"]Гала, Мари и Стефан живеят като в приказка Гала, Мари и Стефан живеят като в приказка[/caption]

Затова и домът им е така красив и изпълнен сякаш със светлина и позитивна енергия - не толкова от парите и луксозния дизайн, отколкото от обичта, доверието и спойката между членовете на семейството, които са безспорни.