Криско ще е сред участниците в новия сезон на ВИП Брадър

Скандалният рапър Криско ще е сред избраните съквартиранти в култовото шоу по Нова телевизия. Новият сезон на ВИП Брадър ще стартира от 15 септември и досега продуцентите са подписали шестнадесет договора с различни известни имена. На този етап имената се пазят в тайна.

[caption id="attachment_324026" align="alignright" width="300"]Криско влиза в Къщата на ВИП Брадър Криско влиза в Къщата на ВИП Брадър[/caption]

Според мълвата типажите ще се превъплътят в ролята на действащите персонажи от началото на социалистическия реализъм през 80-те години. Кристиян Талев, по-известен като Криско ще влезе в Къщата на съквартирантите обаче само за няколко часа. Целта му е да запише нов прочит на известния си хит „Идеал Петрофф”, разбра Kluiki.bg.

Провокативният габровец Криско ще използва изпълнението на кръшни танцьорки, които ще танцуват сред участниците в шоуто. Официално не са оповестени действащите имена в новия сезон на ВИП Брадър. Според слуха в него вече са заявили своето участие примата на българската естрада Йорданка Христова, съобщава в. "Труд".

Любимката на Фидел Кастро обаче ще живее в Къщата само седмица, като договорката й е да излезе оттам преди елиминацията на зрителите. Спряга се и й името на залязлата чалга изпълнителка Гергана.

„Барбито на фолка” е склонило да участва срещу „скромния” хонорар от 70 бона. Младата надежда на поп фолка Фики Стораро също може би ще бъде един от претендентите за победа в култовото реалити. Сред поканените били и имената на телевизионните водещи Ива Якимова и Яна Грудева.

Не е потвърдила със сигурност дали ще бъде сред съквартирантите на Къщата и щерката на поп фалк дивата Глория - Симона Загорова. Младото момиче напира за участие, но майка й не е склонна изобщо на подобна показност.

Организаторите на шоуто ВИП Брадър обещават през новия сезон много емоции за зрителите, интересни персонажи и уникални задачи, които ще оставят почитателите на реалите по Нова телевизия без дъх.

Продуцентите са се допитали и до известна астроложка кой от звездите в култовото шоу ще бъде номиниран за наградата. Според ясновидката най-голям шанс за победа имат звездите от зодиите Дева и Везни.