Голям: Благородното решение на Слави Трифонов трогна всички!

Голям: Благородното решение на Слави Трифонов трогна всички!
4 (80%) 4 votes

Слави Трифонов постави на мястото им много родни политици и бизнесмени!

Благородното решение на Слави Трифонов трогна България и доказа, че макар и малко, истинските българи още съществуват. Шоуменът постави на мястото им редица родни политици и бизнесмени, които през последната седмица не спряха да си играят на шутове, включвайки се в прословутата „Ледена кофа“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не прие Ледената кофа, но направи един нуждаещ се в повече щастлив

Слави Трифонов неколкократно получил покана да се залее с кофа ледена вода, на която обаче категорично отказал. Вместо да се се чекне като маймуна, Слави Трифонов бръкнал в джоба си и извадил 20 000 лева, които дарил на човек в нужда. Това разкриха хора от „Шоуто на Слави“ като категорично отказаха да споделят нещо повече за трогателната постъпка на Слави Трифонов.

„Не е важно на кого е дал тези 20 000 лева. Слави вече повече от 8 години е раздал стотици хиляди левове за благотворителни цели. Най-омразното му обаче е да се бие в гърдите или някой друг да го хвали и да разправя какво и защо е направил. Слави е от малкото хора, които дават пари, защото наистина желаят на помогнат, а не за да си направи пиар. Рекламата той си я има предостатъчно“, разказват източниците пред вестник „Уикенд“.

Точно затова Слави Трифонов се противопоставил твърдо на циркаджийските номера на нашенски политици – включително Цветан Цветанов, които се скъсаха да се лигавят под кофите с ледена вода, пунтирайки щатската мода.

„Слави Трифонов е давал, дава и ще продължава да дава на нуждаещите се и най-вече на болните дечица, за които го боли сърцето. Той самият може и да няма деца, но това му липсва, а и е наясно какво е да си болен. Целият екип на шоуто му свали шапка за отказа му от „Ледената кофа“ и затова, че показа как се даряват пари, пък дори и когато останеш сух“, коментират хората до Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Голям: Благородното решение на Слави Трифонов трогна всички!”

  1. Билки онлайн

    авг. 28. 2014

    Само така!

Добавете коментар