„Имало едно време” – звездите приеха Ice bucket challenge! ВИДЕО

„Имало едно време” – звездите приеха Ice bucket challenge! ВИДЕО
5 (100%) 3 votes

„Имало едно време” – тв приказката за деца и възрастни се включи в кампанията, за да помогне на болните от АЛС

Докато чакаме „Имало едно време” да ни зарадва с новия си четвърти сезон, звездите на сериала се потрудиха добре, но и се забавляваха като деца.

Актьорите с централни роли в любимия приказен сериал за деца и възрастни не пропуснаха да се включат в последната интернет – закачка „Ледена кофа за благотворителност”, по–известна като Ice bucket challenge!

Като започнеш от щурата Ема Суон, изиграна от Дженифър Морисън, та чак до добрите – зли Кралица и Мистър Голд – всички се поляха с лед в името на каузата ALS! Романтичните момчета като Чаровният принц, Капитан Хук, Робин Худ, посестримите им Бел и Мулан – почти целя състав на „Имало едно време” си взе почти задължителната „ледена кофа”, видя kliuki.bg.

Имало едно време не се шегуват!

Всички под ледения душ!

Единствените, които се отцепиха засега от пъстрата картина крещящи от мраз приказни герои са „Мери Маргарет” и „внукът” й Хенри. Съпругата на Чаровния принц и в живота – Дженифър Гудуин бави няколкомесечното им бебенце, а детето-звезда Джаред Гилмор крои как да се измъкне от родителската опека (или придирчивите социални в Щатите).

Виж как се справиха любимите ни актьори в „Имало едно време” със своя Ice bucket challenge:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар