„Имало едно време” – тв приказката за деца и възрастни се включи в кампанията, за да помогне на болните от АЛС

Докато чакаме „Имало едно време” да ни зарадва с новия си четвърти сезон, звездите на сериала се потрудиха добре, но и се забавляваха като деца.

Актьорите с централни роли в любимия приказен сериал за деца и възрастни не пропуснаха да се включат в последната интернет – закачка „Ледена кофа за благотворителност”, по–известна като Ice bucket challenge!

Като започнеш от щурата Ема Суон, изиграна от Дженифър Морисън, та чак до добрите – зли Кралица и Мистър Голд – всички се поляха с лед в името на каузата ALS! Романтичните момчета като Чаровният принц, Капитан Хук, Робин Худ, посестримите им Бел и Мулан – почти целя състав на „Имало едно време” си взе почти задължителната „ледена кофа”, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_324106" align="aligncenter" width="300"]Имало едно време не се шегуват! Всички под ледения душ![/caption]

Единствените, които се отцепиха засега от пъстрата картина крещящи от мраз приказни герои са „Мери Маргарет” и „внукът” й Хенри. Съпругата на Чаровния принц и в живота – Дженифър Гудуин бави няколкомесечното им бебенце, а детето-звезда Джаред Гилмор крои как да се измъкне от родителската опека (или придирчивите социални в Щатите).

Виж как се справиха любимите ни актьори в „Имало едно време” със своя Ice bucket challenge: