Актрисата Елен Колева постъпи така, както Александър Найденов най-малко очакваше!

Хубавата Елен Колева успя да затвори устата на майонезения бос Александър Найденов и то по начин, който той най-малко очакваше. След като призна публично в социалната мрежа, че бизнесменът никога не е бил този, за когото го е смятала и е мечтала, Елен Колева взе категорично и много смело решение.

Тя върна апартамента, който Александър Найденов й подари преди около година и половина като с това скъса всякаква връзка с него. Това разкриха близки до Елен Колева източници от театралните среди и не скриха възхищението си от постъпката й.

[caption id="attachment_324112" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева реши да върне апартамента, който Майонезата й подари преди година и половина[/caption]

"Фактът, че Александър Найденов скъса с нея, изгони я и наговори всички тези обиди в интервюто си, смаза Елен Колева. Тя не очакваше такова нещо, напротив - върна се при него преди месеци, тъй като копнееше двамата да продължат напред и да изгради с него семейството, за което винаги е мечтала. Той обаче я съсипа. Затова Елен си поплака, но после вдигна глава, върна му апартамента и е готова да продължи по пътя си", разказват близки на Елен Колева.

Те споделиха и друга, леко зловеща истина - Александър Найденов подслушвал телефона на Елен Колева и редовно ровел в него през повечето време от връзката им. Недоверието му страшно тормозело синеоката чаровница, но заради любовта си към него, тя била готова да му прости всичко - дори и задушаващото дебнене.

Според Сашо Майонезата пък, Елен Колева редовно злоупотребявала с добротата му, харчела му парите, а на всичкото отгоре и му изневерявала нееднократно.

Всички тези брутални кавги и разпри доведоха в крайна сметка до категоричен и окончателен срив между Елен Колева и Александър Найденов. В скоро време двамата надали ще имат смелост да се погледнат, а камо ли да си проговорят.