Коко Динев бял ден няма да види, докато майката на Анелия не си намери нов любим зет и сватя „най-близка приятелка”

Коко Динев сигурно са е виждал в чудо заради прословутото му добродушие и щедрост.

Не че бизнесменът ще тръгне да се ожалва за парите, които е хвърлял по гаджета си и музикалните им проекти. Нито ще брои какви подаръци им е правил. „Антуражът” на бившите му любими обаче е големият проблем.

Няма жена, която публично да се е оплакала от Коко Динев. Бившите му во главе с Анелия с повод и без повод го хвалят. Майката на Емилия защитавала бизнесмена и вечно взимала неговата страна, оплаква се Емилия. Оказа се, че и бившата му тъща още не може да го прежали, убеди се kliuki.bg!

Докато Анелия се хвали с „интелигентните” си отношения с Коко Динев, за майка й думата „развод” не присъства в речника! Светла не просто се грижи за внучка си Ивон Динева, докато майка й е на участия. Бабчето не изпуска и бившите си сватове – сякаш не Анелия, а тя се е венчала за сина им!

Майката на певицата още преди година заяви публично светлите си чувства към другата баба на Ивон. Тя не само не ревнува внучката си като от сватовете, но и непрекъснато подчертава колко са близки.

Майката на Коко Динев й била най-близка приятелка. По общите им снимки си личи къде разпуска госпожата – в Царството на сватята – „Кошарите”! С нея споделя всички важни празници в годината и дори милото обръщение „маминка”. Дядо Иван пък бил „любимият дядо на Ивончето”...Любов ли бе да я опишеш?!

[caption id="attachment_324118" align="aligncenter" width="225"]Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща Две така близки приятелки (и душманки на Емилия)[/caption] [caption id="attachment_324120" align="aligncenter" width="225"]Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща Дядо обича момичето си[/caption]

Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща Напоследък и малкия Иван прекарва повече време със софийските си баба и дядо. Това обаче няма да спре амбициозната екс-тъща. Дамата си направи провокативни снимки с дядото (който, естествено обича Ивон, но обожава внука си).

[caption id="attachment_324119" align="aligncenter" width="225"]Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща Докато братче и сестриче си играят....[/caption]

Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща

[caption id="attachment_324117" align="aligncenter" width="225"]Коко Динев няма само дъщеря от Анели, но и тъща Мама Светла заявява правата си![/caption]

Явно майката на Анелия ще продължи да е трън в очите на „втората” снаха. Емилия вече се сдобри с бившата на мъжа си, но няма да види спокойствие, докато „маминка Светла” не намери друг така съвършен зет като Коко Динев.