Подлата Камелия не само изневери на Люси Дяковска, но и изсипа куп обиди!

Бившата изгора на певицата Люси Дяковска - Камелия се оказа наистина подло същество. Тя години наред живееше на гърба на изпълнителката и цоцаше парите й, но накрая й изневери със щерката на Йорданка Христова - Ивана. А като капак на мръсотиите си, изсипа куп долни обиди срещу Люси Дяковска.

Камелия избухнала срещу Люси Дяковска за двустаен апартамент в столичния "Овча купел", който певицата решила да продаде след края на връзката им и да замине за Германия. Жилището било закупено от Люси Дяковска за 47 000 лева, но тя го преписала на името на Камелия, за да избегне евентуални спорове за общи дялове с групата "No angels".

[caption id="attachment_324132" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска Люси Дяковска бе тотално предадена от Камелия, която години наред носеше на ръце[/caption]

Камели обаче не само не оценила жеста на Люси Дяковска да й даде половината сума, но скочила срещу нея с претенции. Тя първоначално отказала изобщо да продават апартамента като искала да си го присвои целия, а след това настоявала да получи по-голям дял от сумата.

"Не вярвахме на ушите си. Камелия крещеше на Люси Дяковска: "Боклук! Измет! Парцал нещастен!" и какво ли още не, сякаш от устата й излизаше цялата гадост на света",разказват съседи на бившата двойка, потресени от наглостта на Камелия.

Скандалът й обаче продължил и при самия нотариус, пред когото Камелия продължила да изпада в истерия и да плюе по Люси Дяковска. На обидите й певицата не отговорила с нищо друго, освен с думите: "Щом така смяташ, ок - твоя си работа". С което още веднъж се вдигна в очите на феновете и приятелите си.

Припомняме, че Камелия се появи на бял свят и стана "някоя", благодарение на известността на Люси Дяковска, която я вкара в Къщата на Вип Брадър през 2012-та година. Оттогава насам обаче Камелия се взе за звезда и реши, че може да прави, каквото си ще - за сметка на ръката, която дори я хранеше - Люси Дяковска.