Използвачката Камелия към Люси: Измет! Парцал нещастен!

Използвачката Камелия към Люси: Измет! Парцал нещастен!
4 (80%) 4 votes

Подлата Камелия не само изневери на Люси Дяковска, но и изсипа куп обиди!

Бившата изгора на певицата Люси Дяковска – Камелия се оказа наистина подло същество. Тя години наред живееше на гърба на изпълнителката и цоцаше парите й, но накрая й изневери със щерката на Йорданка Христова – Ивана. А като капак на мръсотиите си, изсипа куп долни обиди срещу Люси Дяковска.

Камелия избухнала срещу Люси Дяковска за двустаен апартамент в столичния „Овча купел“, който певицата решила да продаде след края на връзката им и да замине за Германия. Жилището било закупено от Люси Дяковска за 47 000 лева, но тя го преписала на името на Камелия, за да избегне евентуални спорове за общи дялове с групата „No angels“.

Люси Дяковска

Люси Дяковска бе тотално предадена от Камелия, която години наред носеше на ръце

Камели обаче не само не оценила жеста на Люси Дяковска да й даде половината сума, но скочила срещу нея с претенции. Тя първоначално отказала изобщо да продават апартамента като искала да си го присвои целия, а след това настоявала да получи по-голям дял от сумата.

„Не вярвахме на ушите си. Камелия крещеше на Люси Дяковска: „Боклук! Измет! Парцал нещастен!“ и какво ли още не, сякаш от устата й излизаше цялата гадост на света“,разказват съседи на бившата двойка, потресени от наглостта на Камелия.

Скандалът й обаче продължил и при самия нотариус, пред когото Камелия продължила да изпада в истерия и да плюе по Люси Дяковска. На обидите й певицата не отговорила с нищо друго, освен с думите: „Щом така смяташ, ок – твоя си работа“. С което още веднъж се вдигна в очите на феновете и приятелите си.

Припомняме, че Камелия се появи на бял свят и стана „някоя“, благодарение на известността на Люси Дяковска, която я вкара в Къщата на Вип Брадър през 2012-та година. Оттогава насам обаче Камелия се взе за звезда и реши, че може да прави, каквото си ще – за сметка на ръката, която дори я хранеше – Люси Дяковска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Използвачката Камелия към Люси: Измет! Парцал нещастен!”

 1. Iliana

  сеп. 01. 2014

  Типично българска черта-подаваш му пръст,то ти захапва ръката.

 2. Iliana

  сеп. 01. 2014

  Люси, не съжалявай за тази мухла-знай че,когато бог ти отнема нещо го прави просто за да освободи място за нещо по-добро !

 3. Име (задължително)

  сеп. 02. 2014

  Люси,ти,си,супер,пич

 4. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  Камелия, от кое село си?

 5. Eva

  сеп. 21. 2014

  По нищо в поведението на този боклук не личеше ,че държи на Люси. Никому неизвестното селянче се яви, като измислена принцеса???Бога ми, що за простотии да ни бутате непрекъснато разни отрепки. А на Люси да и е обеца на ушите, че богат и известен човек, като нея е мишена за пиявици.

 6. Petkko Spiridonov

  ян. 15. 2015

  няма ли да спрете с тия лизбиики,писна ни..

 7. Даниел

  авг. 17. 2020

  Петко ли си подметко ли си не те знам от къде на къде ще говориш от името на всички уе? Аз например харесвам Люси ти като не я харесваш що си влязал да четеш по сайтовете за нея, баси тъпия честно.

Добавете коментар